Erica Jennings - Leading Me Home

„Ponas Geniušas yra pavyzdys, kad noras mokytis ir tobulėti yra reikalingas visą gyvenimą. Jis yra atviras muzikai ir naujoms idėjoms“, - įkvėpta darbo su maestro kalba Erica.

Nebijo konkurencijos užsienyje

Naujasis atlikėjos kūrinys atsirado labai greitai ir organiškai: „Mano pasąmonė suveikė, kai pradėjau rašyti šią dainą. Rodos, ši daina tik ir laukė, kol ją paleisiu iš savo minčių“, - pasakoja Erica, - „Kartais kuriant taip nutinka. Kūrėjai tikrai žino apie ką kalbu. Tai yra magiškas jausmas“.

„Leading Me Home“, pasak E. Jennings, yra apie šviesą, kai, atrodo, kad jos nebėra, apie nelaimes, su kuriomis susiduriame ir kurias įveikiame, apie meilę, kuri gydo, užkariauja ir stiprina.

„Savo individualia kūryba noriu įkvėpti žmones“, - Erica paaiškina savo sprendimą paviešinti daugybę metų brandintus kūrinius.

Naujasis Ericos singlas nuskambės ir už Lietuvos ribų: „Nebijau konkurencijos nei ten, nei čia - tai sveikas dalykas ir netgi labai reikalingas“, - kalba E. Jennings.

Džiaugiasi, kad solo karjeros nepradėjo anksčiau

Kalbėdama apie namų sąvoką, kuri daug kartų yra minima naujausiame Ericos kūrinyje, atlikėja prisipažįsta, kad anksčiau manė, jog Dublinas yra jos namai, vėliau - kad Vilnius.

„Dabar manau, kad namai yra ten, kur yra tavo širdis, t.y. vaikai ir vyras“, - pristatydama „Leading Me Home“ atvirauja Erica.

Taip pat ji prisipažįsta, kad tik dabar pradėjo pakankamai pasitikėti savimi ir noriai atskleidžia tikrąją savo pusę:

„Anksčiau labai saugojau asmeninius dalykus ir labai atsirinkdavau žmones, su kuriais bendrauju. Žinoma, iki šiol nepasitikiu bet kuo, tačiau tapau atviresnė pasauliui ir tokiu būdu sutikau daug daugiau panašiai mąstančių žmonių, kurie yra absoliučiai ne iš man įprastos aplinkos“.

Nauja aplinka ir gyvenimo atradimai paskatino Ericą pagaliau užkurti solo karjerą: „Seniai apie tai galvojau, bet labai džiaugiuosi, kad to nepradėjau anksčiau, nes tik dabar tikrai turiu ką pasakyti ir turiu pakankamai patirties tai perteikti“, - prisipažįsta Erica.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)