Koncerte Kaune „Scooter” atliko žinomiausias savo per dvidešimt penkis muzikavimo metų sukurtus kūrinius – skambės visiems mintinai žinomos dainos: „Maria“, „Fire“ ir „How much is the fish“, „J‘adore Hardcore“, ir „Nessaja“, „Move Your Ass“, „I‘m Raving“, „What is the Question“ bei kitos dainos.

Kitas atlikėjas, „DJ Sash” – tai dešimt metų populiarumo, 17 milijonų parduotų albumų kopijų ir daugiau kaip 60 auksinių ir platininių apdovanojimų. Pirmasis jų singlas „It`s My Life“ buvo išleistas 1995 m. ir iškart tapo Europos klubų hitu. Atlikėjas scenoje su visais dalinsis savo auksiniais hitais: „Equador“, „Encore Une Fois“, „Mysterious Time“, „Adelante” ir kt.

Turbūt sunku rasti nežinančių grupės „2 Unlimited” ir kultiniais tapusių jų super hitų „No Limit”, „Tribal Dance“, „Twilight Zone“, „Let The Beat Control Your Body“ ir daugelio kitų.

Legendinė šokių muzikos grupė mūsų šalyje viešėjo pirmąjį kartą.

Legendinės grupės paruošė ypatingą programą, kuri neleido suabejoti, jog gyvename elektroninės muzikos eroje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)