Iš Rygos centro iki Salacgrivos ir šiemet kursuos Positivus Ekspresas, kuris greitai ir patogiai nugabens festivalio gerbėjus į galutinį tašką. Ekspreso kaina ir dabar gerbėjams – 4 latai į vieną pusę.

Tęsiant praeitų metų pasisekusias tradicijas, BalticTaxi šią vasarą lankytojus nugabens iš bet kurios vietos Rygoje iki pačio „Positivus“ Festivalio Salacgrivoje. Įsigijus 47 latų vertės paslaugą vienai krypčiai, BalticTaxi kelionės kuponą gali naudoti net keturi keleiviai. Festivalio metu lankytojų patogumui BalticTaxi bus lengvai prieinamoje ir visiems pasiekiamoje vietoje šalia antro įėjimo. Kuponus šiemet galima įsigyti iš anksto festivalio oficialiame tinklalapyje.

Palengvinant kelią kaimyninių šalių gerbėjams, pirmą kartą bus organizuoti ypatingi autobusų reisai iš Vilniaus ir Talino. Autobusai Baltijos sostinėse priims fanus lengvai prieinamose vietose, nugabenant juos iki pačio festivalio slenksčio. Bilietas į SimpleExpress įtrauks kelią į abi puses ir bus prieinamas tik festivalio tinklalapyje.

Savo ruožtu tiems, kurie nori palengvinti savo kelioninį krepšį, organizatoriai šią vasarą įveda naujieną - galimybę nakvoti dvivietėje, iš anksto pastatytoje palapinėje pačioje palapinių miestelio širdyje. Į paslaugos kainą įeina jau pastatyta palapinė bei įėjimas į palapinių miestelį dviems žmonėms.

Positivus Festivalyje šiemet koncertuos Keane, Manic Street Preachers, Damien Rice, Instrumenti, The Vaccines, King Charles, Niki & The Dove, Friendly Fires, SBTRKT live, Ewert and the Two Dragons, Givers, Jamie N Commons, Lucy Rose, Vondelpark, ir daug kitų užsienio bei vietinių atlikėju.

Didžiausias muzikos ir meno festivalis Baltijoje - Positivus Festivalis 2012 šiemet šeštą kartą vyks liepos 20 ir 21 dienomis Salacgrivoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją