Sinchroninis šokis prieš kamerą – vis dar aukštumoje

„TikTok“, be abejonės, išpopuliarėjo dėl šokių entuziastų. Taigi sinchroninio šokio tendencija – vis dar aukštumoje. O vienas populiariausių kūrinių šiuo metu yra Meghan Trainor „Title“. Nors nuo dainos išleidimo praėjo jau šešeri metai, tačiau „TikTok“ jis išpopuliarėjo vos prieš mėnesį. Ta proga Meghan Trainor netgi neseniai išleido ir oficialų dainos vaizdo klipą.

Sumirksėjimo iššūkis ir seriale „Euphoria“ išpopuliarėjusi daina

Šiuo metu „TikTok“ itin populiarus ir grupės „Labirinth“ kūrinys „Still Don‘t Know My Name“. Ši daina išpopuliarėjo seriale „Euphoria“. Pasirodžius antrajam serialo sezonui „Still Don‘t Know My Name“ vėl atsidūrė dėmesio centre, o kartu su daina gimė ir sumirksėjimo iššūkis.

Staigūs pasikeitimai vos per vieną natą

Naršantys ne tik „TikTok“, bet ir „Instagram“ turėjo pastebėti ir dar vieną tendenciją – kai skambant muzikai staigiai pasikeičia fonas ir išvaizda. Ši tendencija labai dažnai eina koja kojon su „H.E.R“ kūriniu „No Role Modelz“.

Rankos miklumo iššūkis

Ko tik neprisigalvoja jaunieji tiktokeriai. Dar vienas šiuo metu populiarus iššūkis yra ranka papasakoti dainos tekstą. Lietuvoje ir pasaulyje šiuo metu tai yra populiaru daryti skambant J.Cole‘o singlui „No Role Modelz“


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją