Amy Winehouse ir Bryaną Adamsą siejo kelis metus trukusi draugystė. Dar 2007 metais B. Adamsas jaunąją atlikėją fotografavo labdaros organizacijai ir ji B. Adamso Karibuose esančioje viloje praleido visą kalėdinį periodą. B. Adamso darytos atlikėjos nuotraukos taip pat buvo spausdintos 2010 metų rugsėjo mėnesio žurnalo „Harper‘s Bazaar“ numeryje.

Amy Winehouse albumo viršelis

Be to, kokia svarbi Bryanui Adamsui buvo Amy Winehouse ir tai, kaip jis ja rūpinosi, parodo atlikėjo jai sukurta daina. A. Winheouse problemas ir gyvenimą atspindintis kūrinys, pavadintas „Flower Grown Wild“, buvo įrašytas į Bryano Adamso albumą „11“. Atlikėjas ir kompozitorius savo dainoje sako, jog nenori, kad Amy būtų tik dar vienas mažas ir gražus daiktas, dar vienas angelas su sulūžusiu sparnu (angl. „just another little pretty thing, another angel with a broken wing“). Kiek vėliau, po dainos įrašymo, A. Winehouse pranešė, jog ketina kartu su Bryanu Adamsu koncertuoti jo koncertiniame ture.

Bryanas Adamsas pasaulyje žinomas ne tik kaip muzikantas, atlikėjas, kompozitorius, labdaros akcijų sumanytojas ir globėjas, bet ir kaip puikus fotografas. Jo nuotraukos puošė britų „Vogue“, „L‘uomo Vogue“, „Harper‘s Bazaar“, „Esquire“ ir kt. žurnalų viršelius. Jis reguliariai fotografuoja vokiečių mados žurnalams, Kanados periodiniams leidiniams. Bryanas Adamsas jau išleido dvi savo fotografijų knygas, surengė 22 autorines fotografijų parodas.

2002 metais atlikėjas buvo pakviestas per auksinį jubiliejų fotografuoti D. Britanijos karalienę Elžbietą II. Viena iš jo tuo metu padarytų karalienės fotografijų tapo Kanados pašto ženklu, kuris buvo naudotas 2004 ir 2005 metais, o karalienės ir princo Filipo portretas šiuo metu kabo Londone esančioje Nacionalinėje portretų galerijoje.

Kaip fotografas, Bryanas Adamsas yra dirbęs su daugeliu muzikos pasaulio žvaigždžių: Shania Twain, Micku Jaggeriu, Tina Turner, Rodu Stewartu, Robertu Plantu, „Take that“, Placidu Domingu, Celine Dion, Moby, Lindsay Lohan, Annie Lennox, Lenny Kravitzu ir daugeliu kitų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją