Koncertas Klaipėdos arenoje buvo pirmasis Dž. Butkutės pasirodymas scenoje po ją sukrėtusios netekties. 70 metų scenos karalienės mama Nijolė mirė sausio 27 dieną.

Nepaisant šios skaudžios netekties, Dž. Butkutė neatšaukė suplanuotų koncertų ir žiūrovams net neleido suprasti, kas dedasi jos širdyje. „Parodykite man susirinkusius žmones. Kaip smagu, kad jūsų čia tiek daug. Klaipėda yra mano labai mylimas miestas“, – koncerte kalbėjo Dž. Butkutė.

Ji, kaip įprasta, nedaugžodžiavo, o į publiką kreipdavosi tik dainomis. Žiūrovai jai atsidėkojo gausiais aplodismentais.

Nors Dž. Butkutė Klaipėdos arenoje koncertavo jau ne pirmą kartą, ji ir vėl buvo sausakimša. Koncertas net buvo vėliau pradėtas, kad visi žmonės spėtų patekti į vidų, nes prie arenos durų buvo nusidriekusios milžiniškos eilės.

Didingas šou „Aš – karalienė“ gimė po itin sėkmingo Dž. Butkutės koncertų turo „Nesudeginta ant laužo“.

Teigiama, kad šou „Aš – karalienė“ pirmą kartą šalyje pritaikyti unikalūs techniniai sprendimai, leidžiantys keisti scenos dydį, išdėstymą tiesiog koncerto metu. Specialiai šou taip pat sukurti ypatingi šviesų efektai, intriguojantys režisūriniai sprendimai.

Koncerte skambėjo ir geriausios Dž.Butkutės dainos, ir nauji kūriniai. „Džordana nestovi vietoje ir yra pasiruošusi pradžiuginti savo gerbėjus ne vien superhitais, bet ir naujomis, jau spėjusiomis išpopuliarėti dainomis. Platininiu tapęs jos albumas „Kryžkelės“ parodė, kad klausytojams įdomi ir Džordanos šių dienų kūryba“, – prieš pirmąjį šou „Aš – karalienė“ teigė jo organizatorius ir Dž. Butkutės sutuoktinis Elegijus Strasevičius.

Dž. Butkutė Klaipėdos publikai tikrai įrodė, kad ji yra scenos karalienė. Guvi it mergaičiukė ji grakščiai judėjo scenoje, regis, į kiekvienos dainos žodžius sudėjo visus savo jausmus, kuriuos perteikė ir žiūrovams.

Todėl nenuostabu, jog į koncertą surinko įvairaus amžius publika – ir vyresni, ir jaunuoliai.

E. Strasevičius yra sakęs, jog šou „Aš – karalienė“ pranoks bet kokius Lietuvos scenos standartus.

Lazerių šou, pirotechniniai, apšvietimo sprendimai, scenografija, gyva muzika ir Dž. Butkutės nuoširdumas šeštadienio vakarą sužavėjo visus jos koncerte buvusius žiūrovus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (186)