Jau prieš penkerius metus, būdama vos 17-os Greta Jančytė (tikrasis GJan vardas) internete surinkdavo milijonines peržiūras ir buvo tituluojama didžiausia lietuviškosios muzikos viltimi pasaulyje, tačiau pirmasis jos albumas, kurio dainos ir skambės koncerte, pasirodys tik šiais metais.

„Žinau, kad albumo mano klausytojams laukti pabodo, pabodo ir man. Todėl, prisipažinsiu – truputį jaudinuosi, nes šis koncertas bus pirmasis, kuriame viešai atliksiu naujas, dar niekur negirdėtas dainas iš debiutinio albumo. Šios akimirkos laukiau jau labai seniai – ilgą laiką intensyviai repetavome su grupe, kruopščiai ruošėme programą, todėl dabar be galo smalsu, kaip žmonės reaguos ir priims naujuosius kūrinius,” – atviravo atlikėja.

Renginys įvyks vos praėjusią savaitę šiltajam sezonui atsidariusioje „Vasaros Terasoje”, įsikūrusioje Vilniaus Mokytojų namų kiemelyje. Koncerto organizatoriai neslepia, jog labai džiaugiasi, kad būtent ši erdvė taps pirmąja sostinėje, kurioje po kūrybinės pertraukos pasirodys GJan.

„Mes tvirtai tikime, kad GJan dėka ateityje mūsų šalis bus žinoma visame pasaulyje, o mes terasoje turėsime lentelę, kurioje bus parašyta „čia koncertavo GJan” ir pasididžiuodami rodysime ją turistams,” – juokavo koncertus „Vasaros Terasoje” organizuojančios muzikos agentūros „Damn Good” įkūrėjos A. Naveckaitė ir G. Lechavičiūtė.

Pasirinkta erdve savo naujųjų kūrinių pristatymui yra patenkinta ir pati GJan bei kviečia visus čia ateiti jos palaikyti.

„Man „Vasaros Terasa” asocijuojasi su šiltuoju metų sezonu ir gera muzika. Labai smagu, kad yra tokia erdvė, o dar smagiau joje groti – visų čia labai lauksiu,” – į ketvirtadienio koncertą savo klausytojus kvietė GJan.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją