Šią vasarą Klaipėdoje renginių organizatoriaus Jevgenijaus Sokolovo iniciatyva įkurta renginių erdvė „Šiaurinis ragas“, kurioje įvyks ryškiausių šalies atlikėjų tokių kaip Jazzu, 8 Kambario, Evgenya Redko, G&G Sindikato, Justino Jaručio ir Jovani bei daugelio kitų koncertai. Panašu, kad erdvė pasiteisino, o klaipėdiečiams bei miesto svečiams tapo tikru traukos centru, kuriame gausybė kokybiškų pasirodymų, rašoma pranešime spaudai.

Praėjusį penktadienį viename pirmųjų koncertų pasirodęs D. Montvydas neslėpė džiaugsmo, kad pagaliau gali sugrįžti į sceną.

„Per šį periodą supratau, kad buvimas scenoje yra nepalyginamas su niekuo kitu ir labai pasiilgtas jausmas. Labai laukiau pagaliau pasimatyti su muzikos išsiilgusiais klausytojais tokioje unikalioje vietoje“, – anksčiau teigė Donatas.

Kviečiame pasižvalgyti po penktadienį praūžusio D. Montvydo koncerto akimirkas:

Reginių erdvėje „Šiaurinis ragas“ laukia ir daugiau garsiausių šalies atlikėjų pasirodymų. Jau kitą penktadienį, liepos 31 d. čia savo muziką dovanos šių dienų diva – Evgenya Redko, rugpjūčio 6 d. vieną už kitą geriau žinomus kūrinius atliks Natalija Bunkė, vienu romantiškiausių šios vasaros vakarų tituluojamas Jazzu pasirodymas įvyks rugpjūčio 7 d., o 8 d. į „Šiaurinio rago“ sceną žengs neabejotinai vienas sėkmingiausių šių dienų duetų – „8 Kambarys“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)