Daina yra temperamentinga, apie jausmus, kurių negali suvaldyti - aistrą, meilę, išdavystę, melą, dar stipresnį norą valdyti savo gyvenimą ir laikyti jį savo rankose.

Daina buvo įrašyta Lietuvoje, o muzikinis klipas nufilmuotas Dublino gatvėse.

„Visas klipo filmavimas tebuvo kaip geras pasilinksminimas su draugais. Kadangi visi prisidėję žmonės – mano labai geri pažįstami - nuotaika buvo tiesiog puiki! Modeliai, šokėjai, stilistės, grimerės, režisierius, prodiuseriai, fotografai - visi nuostabūs savo srities specialistai, todėl dirbti buvo lengva ir malonu“, – atviravo dainininkė.

Muzikinis klipas siekia perteikti dainos skambesį - urbanistinį ir šaltą. Tačiau dainos pasakojimą sau pritaikyti gali kiekvienas. „Dėl to norėjau itraukti daugiau skirtingų žmonių, parodyti istorijos kasdieniškumą, juk nuo nesėkmingų santykių nėra apsaugotas nė vienas“ - įsitikinusi Alicija.

Alicija Barščevska tapo žinoma Lietuvos publikai po tokių projektų kaip KIŽ 3 ir „Diskomanija“, išleido solines dainas, „Kai pravirksta angelai”, „Tik dėl Tavęs”(su Grūdu), „Jeigu tyli, reiškia myli”, „Gaila”, „Besmegeniai”(su Džimba), „Kadilakai” (Diskomanija), „Diskoteka” (Diskomanija).

Išvykusi į Airijos sostinę studijuoti, ten dirbo su geriausiais šalies muzikos kūrėjais ir autoriais, mokėsi džiazo vokalo technikos bei muzikos kūrybos bei kompozicijos paslapčių.

Šiuo metu daininkė dirba prie albumo, skirto ne tik Airijos, bet ir Lietuvos publikai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)