„Prieš trisdešimt metų, naujametę naktį sugroję pirmąjį „Anties“ koncertą Kaune negalime į jį grįžti tuščiomis. Į koncertus įdėjome visus save ir dar daugiau, pasikrovėme ypatingos energijos iš savo gerbėjų koncertuose Šiauliuose ir Vilniuje, taigi į Kauną atvešime ne tik geriausias grupės dainas, įspūdingiausius šou efektus, bet ir šventinę nuotaiką“, – sakė „Anties“ lyderis Algirdas Kaušpėdas.

Tai gali patvirtinti tūkstančiai gerbėjų Vilniaus ir Šiaulių arenose kartu su „Antimi“ sausakimšose salėse traukę žymiausias grupės dainas ir aikčioję iš nuostabos po visų ugnies šou efektų, įspūdingų video projekcijų ir intriguojančiais, nuolat besikeičiančiais kostiumais vilkinčių koncerto herojų pasirodymų. Po jubiliejinio koncerto Vilniuje liaupsės „geriausiam iki šiol muzikos šou Lietuvoje“ pasipylė ir iš muzikos kritikų.

„Kuomet trisdešimtmečio darbą reikia sutalpinti į dvi valandas, bet norisi sukurti kažką „antišką“ ir ypatingą, kyla grėsmė persistengti. Tačiau vakarykštis koncertas Vilniuje ir po jo užgriuvę sveikinimai – geriausias įrodymas, kad stengėmės ne veltui. Tikimės, kad ir Kauno publika tai įvertins ir kad šis Naujųjų metų sutikimas gerbėjams bus išties įsimintinas“, – kalbėjo A. Kaušpėdas.

Be legenda jau tapusių šou simbolių, tokių kaip gigantiška antis, scenoje užsilieposnojęs žmogus, žiūrovams virš galvų skraidantis paslaptingas karstas ar įspūdingo dydžio degtinės butelis Kaune susirinkusiai publikai „Antis“ dovanos ir išskirtinį naujametį fejerverką.

Jubiliejinius „Anties“ koncertus „Zombiai atrieda atidunda!” režisuoja Emilis Vėlyvis, sukūręs pelningiausią visų laikų lietuvišką filmą „Redirected/Už Lietuvą!“. Naujai suskambusias „Anties“ dainas atlieka jaunosios Lietuvos scenos žvaigždės Justė Arlauskaitė-Jazzu, Merūnas Vitulskis ir Rafailas Karpis. Iš viso prie šio koncerto įgyvendinimo dirba beveik šimto žmonių kolektyvas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)