Lrytas.lt teigiama, kad asmuo platino žinutę, kurioje parašoma paaukoti R. Ščiogolevaitei pinigų.

„Sveiki, Mielieji, labai labai reikia nuoširdžios pagalbos. Lakštingalos balso savininkei mano draugei Rūtai Ščiogolevaitei. Ji pabėgo su 5 vaikučiais nuo smurtaujančio vyro, vyksta teismo procesas, šiuo metu jai reikia apmokėti pralaimėto teismo išlaidas 4470 eurų, arba su 6 lagaminais anstoliai iškrausto iš namų.

Žinau, kad visi esam geros širdies, jeigu kur išgirsite, kad žmonės daro šventinį vakarą, Rūta labai labai nori dainuoti ir užsidirbti išgyvenimo pinigą. Tikrai nėra brangios jos koncertavimo paslaugos. O gal kas galite vieną kartą atsisakyti skanaus maisto kavinėje ir pervesti į Rūtos sąskaitą 5 eurus, 10 eurų, 30 eurų ar kiek galite Rūtos sąskaita“ – rašoma žinutėse, kurių sulaukia žmonės.

Delfi su atlikėja susisiekti kol kas nepavyko. Lrytas.lt ji teigė, jog žino apie tokias žinutes, asmuo, kuris jas platina – jos bičiulė, vis dėlto tokio pobūdžio pagalbos R. Ščiogolevaitė nesitikėjo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)