Eilė nusidriekė į abi puses

„Nors praėjusią savaitę oras buvo įvairus, visi renginiai terasoje įvyko, o į kai kuriuos kaip mat neliko bilietų. Buvo renginys, į kurį eilė nusidriekė į abi puses, per didelę dalį Vilniaus gatvės – nors ir negalėjo patekti dėl ribojamo lankytojų skaičiaus, žmonės laukė savo šanso užeiti į „Vasaros terasą“, – pranešime spaudai sako programos kuratorė, muzikos agentūros „DamnGood“ įkūrėja Greta Lechavičiūtė.

Pilnai išparduotus koncertus „Vasaros terasoje“, vos paskelbus suvaržymų mažinimus, jau surengė scenos chuliganas Vidas Bareikis ir muzikinis atradimas Gabrielė Vilkickytė, kuri didžiulės sėkmės proga paskelbė ir papildomą koncertą. Jis įvyks jau rytoj, birželio 9 d., irgi „Vasaros terasoje“:

„Taip nekantravau prieš koncertą, kad noras dainuoti nugalėjo visas baimes. o iš publikos jaučiau didžiulį susikaupimą ir šilumą!“ – kalbėjo „Vasaros terasos“ atidarymo koncertą surengusi G. Vilkickytė.

Jai antrino ir Vidas Bareikiks: „Tik per šį „koncertinės sausros“ laikotarpį supratau, kiek man daug reiškia publika ir kaip aš jos pasiilgau. Į „Vasaros terasos“ sceną įvažiavome džipu, šokome ant stalų, vieną dainą atliko čia pat gimęs 30 vaikų choras, surengėme pižamų vakarėlį ir pristatėme absoliučiai naują dainą. Šie metai yra mūsų kaip „Metų koncertinės grupės“ bei „Metų atlikėjo“ metai, todėl kiekviename pasirodyme sau keliame aukščiausius tikslus ne tik muzikine, bet ir šou prasme.“

Intymius koncertus netrukus keis didesni

„Vasaros terasa“ jau dirba visu pajėgumu – čia kasdien vyksta renginiai, dažnai net po du per dieną. Dar šį mėnesį ant scenos čia lips Inga Jankauskaitė, „Saulės kliošas”, Paula, „Colours of Bubbles“, „Flash Voyage“ , „Freaks on Floor“ ir kiti.

„Muzikantai pasiilgę publikos, o publika jų, tad visaip bandome sutalpinti visus norinčius ir groti, ir klausytis. Bilietai tirpsta greitai. Tiesa, džiugu, kad jau nuo birželio 15 d. galėsime leisti nebe 300, o visus 500 lankytojų!“, – apie populiariausios sostinės terasos programą pasakoja kita muzikos agentūros „DamnGood“ įkūrėja Aistė Naveckaitė.

O kol kas vis dar kiek intymesnius koncertus šią savaitę „Vasaros terasoje“ surengs Jurijus Veklenko, Junior a, Gabrielė Vilkickytė ir netgi du savaitės vakarus ant scenos lips lietuvių numylėtinė Jazzu:

„Be galo pasiilgau scenos. Jaučiu, kad ir žmonės pasiilgo muzikos, į save gers kiekvieną garsą. O mano misija – grąžinti jiems garsų džiaugsmą ir jausmus. Taigi emocijų kreivė bus išties plati, tad ateikite tiesiog pagyventi muzikoje!“, – sako Jazzu.

Akimirkos iš pirmos renginių savaitės „Vasaros terasoje“:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)