Petrai, pirmojo tavo muzikinio klipo teko laukti labai ilgai? Ar buvo tam priežastis?

Na, žinote, tiek pats kūrybinis dainų procesas, tiek ir klipų kūrimas reikalauja tikrai nemažai laiko, energijos, be abejonės, kūrybinio potencialo ir, žinoma, finansų. Fantazijos, manau, turiu pakankamai, gal kartais net per daug jos būna, kas dažniausiai ir priverčia vėl ir vėl iš naujo viską pergalvoti ir ieškoti tinkmiausių bei efektyviausių sprendimų. Kodėl? Nes ta fantazija labai išpučia kainą visų darbų, kas susije su muzika, vaizdo klipais, fotosesijomis ir kt. O ne visuomet, mes, meno žmonės, galim sau leisti viską.

Tavo pirmajame klipe beveik nėra tavęs. Kodėl toks užmanymas? 



Ir pats panašiai pagalvojau, kaip gi manęs paties nebus mano pirmajame klipe? Šiaip, iš tikrųjų, dėl to visai nesigailiu. Visai nesusijusiam su muzika projekte susipažinom su šokėju ir choreografu Edgaru Kerpe. Susibendravom. Į galvą vieną vakarą man šovė idėja, kurią, pamaniau, Edgaras galėtų geriausiai išpildyti. Susiskambinom, pakalbėjom, abu pajutom gerą vibe’ą, energitiką ir nusprendėm, kad reikia daryt. 



Sakai, kad meilė be dramos niekam neįdomi, o saldi meilė tik iš pasakų. Kodėl taip galvoji?




Na, visų pirma, labai atsiprašau visų, kurie galvoja kitaip. Čia man gal tik taip atrodo. Bet kaip man atrodo, tokios ir mano dainos. Jei kalbant rimtai, neįsivaizduoju santykių be įvairių gyvenimo prieskonių. Ir tai ne visada turi būti tik cukrus, karamelė ar marmaledas. Yra ir druska, pipirai, čili. Tai kai visa skonių paletė atsiveria, žinoma, tai nuostabu. Jei dominuoja tik kažkokia viena - kažkas negerai. Tačiau į kokią plotmę bežiūrėsi, visur gyvenime reikalingas balansas. Turi būti ir to cukraus, ir to pipiro. Tada meilė man atrodo gyva ir tikra.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)