Seksualiai intriguojantis ir kartkartėmis atimantis žadą, naujas merginų darbas nepaliks abejingų. „Mūsų grupė gyvuoja jau ne vienerius metus, tačiau tai – pirmasis mūsų vaizdo klipas. Kartu su nesenai susikūrusia prodiuserine video kūrybos kompanija „Cousins Company“ ėmėmės rimtai atsakingo darbo“, - pokalbį pradeda atlikėjos.

Pasakodamos apie filmavimo užkulisius, dainininkės tikina, kad filmavimo darbai užtruko tris paras, kadangi buvo keičiamos vietos, merginų įvaizdžiai, kreipiamas dėmesys į smulkmenas ir detales.

„Pinup Girls“, mano nuomone, yra viena perspektyviausių ir populiariausių Lietuvos pop muzikos grupių, todėl nusprendėme bendradarbiauti būtent su jomis ir sutelkti bendras pajėgas siekiant geriausio rezultato. Tai – gražios ir savimi pasitikinčios moterys. Būtent tokias asmenybes ir norėjome matyti mūsų prodiusuojamame vaizdo klipe“, - mintimis dalinasi vienas iš „Cousins Company“ įkūrėjų, Kęstutis Jorūdas.

„Kaip šį mūsų darbą įvertins gerbėjai? Juk jie geriausi mūsų teisėjai, tad palikime viską jų rankose. Žinome, kad visada yra kur tobulėti. Mes to ir siekiame“, - su šypsena veiduose kalba „Pinup Girls“ merginos. 

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (245)