Gegužės 23-ąją gimtadienį šventęs dainininkas įvertino neįprastą grupės narių idėją įrašyti kūrinį, sujungiant dvi dainas ir suskambėti naujomis spalvomis: „Pikaso“ - „Padovanok“ ir Kastyčio – „Mėlynakė”.

Abi dainos lietuviškos muzikos gerbėjams puikiai žinomos, „Youtube“ platformoje „Pikaso“ kūrinys – vienas klausomiausių, peržiūrų skaičius viršija 13 milijonų, rašoma pranešime spaudai.

K.Kerbedžio daina „Mėlynakė“, pristatyta 2019 metais, taip pat su milijoninėmis peržiūromis žaibiškai užkariavo klausytojų širdis.

Du hitai harmoningai susijungė į visumą, o novatoriška aranžuotė patiko lietuviškos scenos grandui Kastyčiui Kerbedžiui. Muzikantai įsitikinę, kad „Padovanok, Mėlynake!” taps vasaros sezono hitu, nes čia naujai skamba laiko patikrintos dainos.

„Ši muzikinė partnerystė mums be galo maloni ir svari. Su Kastyčiu seniai palaikome itin draugiškus santykius. Kai jis jau dainavo – mes, ko gero, dar tik ropinėjome po stalu. O žinant išskirtinį Kastyčio skonį ir išrankų požiūrį į duetus, mums dainuoti kartu – didžiulė garbė“, - sako „Pikaso“ vaikinai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją