Pikantiškos scenos pasirinktos neatsitiktinai, nes, anot N. Bunkės, ši jos ir Stano kurta daina yra labai intriguojanti.

„Man asmeniškai ji labai patinka. O jei pats tiki tuo, ką darai, tada viskas gerai ir išeina“, - neabejoja scenos diva.

„Viskas prasideda iš naujo. Mano gyvenime viskas keičiasi ir dėl to labai džiaugiuosi“, - DELFI sakė po skyrybų it gėlė pražydusi atlikėja.

„Nesinorėjo dainos klipo sudėlioti iš nuotraukų, todėl nusprendėme nufilmuoti vaizdo klipą“, – patikino ji.

Naujasis N. Bunkės vaizdo klipas:

„Per ilgai, per ilgai širdyje slėpiau, kiek žaizdų palikai, gyvenai padrikai, o dabar sėdi ir klausai... Jei atvirai – tau pasakysiu vaizdžiai ir meniškai – eik po velnių, tikrai nepaklysi... Nieko asmeniško...“, – tokie, atrodytų, labai asmeniški, dabar jau buvusiam Natalijos Bunkės vyrui Danieliui, skirti žodžiai skamba naujausioje kardinaliai pasikeitusios atlikėjos dainoje.

Vieša paslaptis – skyrybas inicijavo pati „Pop ladies“ lyderė. Tad ir daina, kurioje vyriškos lyties atstovas meniškai siunčiamas po velnių, leidžia suprasti – iki šiol viešai buvusio vyro nepeikusi Natalija pagaliau pratrūko?

Tačiau pati atlikėja tokias kalbas neigia, nors ir pripažįsta, kad panašių minčių klausytojams gali kilti.

„Su Stano kurdami šią dainą kažkuriuo momentu supratome, kad ji panaši į asmeninį ir vieša mano kerštą, tačiau yra kaip yra – tai tik daina ir ji neskirta jokiam konkrečiam asmeniui, juolab mano buvusiam vyrui“ – juokiasi Natalija ir priduria, kad tai greičiau daina moterims.

„Dažnai mes, moteriškosios lyties atstovės norime savo vyrus pasiųsti po velnių, tad štai – garsiai pasileidote automobilyje šią dainą ir pasiuntėte ką reikia ir kur reikia“ – sako atlikėja.

Ji priduria, jog šiuo metu savo gyvenime išgyvena tik teigiamas emocijas – artėjančios šventės su jau ūgtelėjusiu sūnumi, naujas įvaizdis, vis sėkmingiau besiklostanti karjera.

„Viskas, kas buvo negera liko kažkur toli toli praeityje, esu iš tų žmonių, kurie gyvena dabartimi bei ateitimi. Praeitis lai lieka kažkur anapus“ – šypsosi N. Bunkė ir paragina visus įvertinti jos dainą.

„Mylėkite ją, nekęskite jos, keikite ar dievinkite – vis tiek tai NIEKO ASMENIŠKO“ – pokalbį baigia blondinė raudonomis it kraujas lūpomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (321)