Atžalos užaugo, tad garsusis atlikėjas ir dainų kūrėjas „Rolling Stone“ pranešė džiugią žinią – jis pasirengęs grįžti: tiek į studiją, tiek į kelią, rašo consequenceofsound.net.

„Oficialu: nebesu pensininkas“, – sako dainininkas ir teigia esąs pasirengęs kibti į darbus.

Žinia apie sugrįžimą šiek tiek netikėta – vos prieš kelias iki jo Ph. Collinsui buvo atlikta nugaros operacija. Šiais metais Majamyje apsigyvenęs dainininkas pasakojo, kad, pabudęs vieną rytą, jis suprato negalįs pajudinti dešinės pėdos.

„Man buvo atlikta magnetinio rezonanso tomografija, paaiškėjo, kad turiu rimtų bėdų su nugara. Teko gultis ant operacinio stalo“, – pasakoja buvęs „Genesis“ lyderis.

Per 2007 metaus vykusias „Genesis“ sugrįžimo gastroles Ph. Collinsui kilo rimtų bėdų su kaklo slanksteliu – dėl traumos jis nebegalėjo groti būgnais. Gydytojai teigia, kad po naujausios operacijos jis greitai atsigaus. „Jeigu nori vėl groti būgnais, tereikia daug treniruotis“, – gydytojo žodžius prisimena Ph. Collinsas.

Skelbiama, kad Ph. Collinsas sugrįžimą planavo jau kurį laiką – repetuoti su bosistu Lelanu Sklaru ir būgnininku Jasonu Bonhamu jis pradėjo dar praeitais metais. Kilus bėdų dėl sveikatos, repeticijos nutrūko, tad neaišku, ar minėtieji muzikantai su juo gros ir toliau. Nepaisant to, Ph. Collinsas namuose įsirengė įrašų studiją ir ketina jau lapkritį imtis naujų įrašų. Koncertinis turas gali prasidėti dar prieš pasirodant naujam albumui – viskas priklausys nuo gerbėjų reakcijos. „Mane lengva pamaloninti. Jeigu žmonės iš naujo atras mano seną muziką, parodys susidomėjimą, būtų kvaila daugiau nekurti“, – sako jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)