„Grupės „The XX“ gerbėjų aktyvumas pranoko visas prognozes. Bilietai į šį koncertą tirpsta žaibišku greičiu – nuo platinimo pradžios praėjus vos vienai valandai jų liko vos apie 15 proc.“, – sakė koncertų organizatorių „Live Nation Lietuva“ vadovas Deividas Afarjanc.

„Labai džiaugiuosi, kad „The xx“ pagaliau gros Lietuvoje. Faktas, jog būtent Vilniuje vyks vienas pirmųjų „The XX“ koncertų – neįtikėtinas pasiekimas. Neabejojame, kad į mūsų šalį dėl grupės koncerto atvyks daug svečių iš Vokietijos, Prancūzijos, Latvijos, Estijos, Švedijos ir kitų šalių“, – sakė vienas koncerto organzatorių, „Lofto“ vadovas Viktoras Diawara.

Viena sėkmingiausių pastarojo dešimtmečio britų grupių „The XX“ rugsėjo pabigoje paskelbė, kad po trejų metų pertraukos surengs gastrolėms. Patvirtinta, kad „The XX“, kartu su „Metallica“, „The Chainsmokers“, „The Weeknd“ ir „The Strokes“ kitais metais bus pagrindinėmis žvaigždėmis grandioziniuose „Lollapalooza“ festivaliuose Brazilijoje, Argentinoje ir Čilėje, taip pat gros „Estereo Picnic“ festivalyje Kolumbijoje.

„The XX“ gerbėjus nudžiugino naujienomis apie tai, kad metų pabaigoje taip pat surengs koncertus Kroatijoje, Čekijoje, Lenkijoje, Japonijoje ir Lietuvoje. Populiariosios britų grupės pirmasis koncertas mūsų šalyje bus surengtas jau gruodžio 3 d. „Compensa“ koncertų salėje Vilniuje. Tai bus vienintelis „The XX“ koncertas Baltijos šalyse. Grupė atliks ne tik geriausius savo hitus, bet ir pristatys naujus kūrinius iš netrukus žadamo išleisti ilgai laukto trečiojo studijinio albumo.

„The XX“ – „Islands“:

Viena populiariausių britų indie roko grupių „The XX“ į Vilnių atvyksta koncertų organizatoriaus „Live Nation Lietuva“ ir menų fabriko „Loftas“ iniciatyva. Didžiausias Baltijos šalių koncertų organizatorius „Live Nation Lietuva“ šįmet sostinėje surengs sero Eltono Johno pasirodymą, Kaune – elektroninės muzikos legendos Jeano-Michelio Jarre'o koncertą, populiariausią pasaulyje „Pink Floyd“ muzikos šou „Brit Floyd“ ir daug kitų renginių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)