Penktadienį (sausio 25 d.) šios kompanijos desantas DJ Chloé atvyksta į Vilnių pademonstruoti didžėjinių sugebėjimų neeiliniame vakarėlyje "The Waiting Room". Veiksmo vieta - buvęs striptizo klubas "Point", kryžkelėje (Šv. Ignoto g. 4) tarp naktinių veiksmo vietų "Cozy" ir "Woo".

Chloé vardas tapo ypatingai linksniuojamas pasirodžius kompiliacijai "Dysfunctional Family", rašo organizatoriai. Mergina netipinį šokių muzikos rinkinį įrašė kartu su leiblo draugu ir vadinamu elektroninės šokių muzikos mesijumi Ivanu Smagghe.

Pernai Chloé jau rinko liaupses ir už solo albumą "The Waiting Room". Beveik visi kritikai, nuo populiaraus laikraščio "The Guardian" iki hype kroniko, žurnalo "I-D", merginos muzikoje įžvelgė netradicinius elektroninei muzikai sprendimus, sąvitą muzikinį pasaulį ir drąsą būti "nepolitkorektiškai" scenoje, kurią vis dar valdo minimal skambesys.

Baimė nepritapti niekada nebuvo būdinga tiek Chloé, tiek visai "Kill The DJ" kompanijai. Nemokami vakarėliai ketvirtadieniais lesbiečių klube su tuo metu mažai žinomais, o šiuo metu superžvaigždėmis laikomais - Tiga, Erol Alkan, Joakim, "Tiiefschwarz", "Rapture", "Optimo", Michael Mayer, Superpitcher; folk stiliaus atlikėjo albumas kompanijoje, garsėjančioje techno didžėjais - tai tik keletas "Kill The DJ" nenoro būti įspraustais į klišių rėmus, pavyzdžių.

Chloé tuo tarpu, kai Prancūziją krėtė filtered house karštinė, pradėjo savo muzikinį kelią nesižvalgydama į šonus, o labiau kapstėsi po minimal plokštelių lentynas įrašų parduotuvėse. Bėgant metams Chloé suformavo tik savo didžėjavimui būdingą skambesį, kurį "lentynėles" mėgstantys vadina - techno, o mėgstantys išsiplėsti - muzika balansuojančia tarp prancūziško "nešvaraus" electro tech-house, Kelno minimal skambesio ir įvairios sunkiai į rėmus telpančios elektroninės šokių muzikos.

Tačiau tai ne taip svarbu. Nesvarbu ir kiek tarpatutinių festivalių, ar garsių rezidencijų Chloé atlaikė. Svarbiausia, kad ji visada išliko ištikima sau. Kad ir ,antai, ji nesustojo ties didžėjavimu, baigė teisės studijas, o šiuo metu studijuoja Paryžiaus konservatorijoje garso inžineriją ir kuria muziką modernaus šokio spektakliams.

Visų pirma - išskirtinė asmenybė, o taip pat ir profesionali diskžokėja penktadienį stos prie pulto su specialiai tam vakarui suporuotais didžėjų tandemais: Manfredu (Metal on Metal) vs. Andrius Alien (Happyendless), Mantu (Partyzanai) vs. Nostra (Wett), Benua (Happyendless) vs. D´Jonee (Discomafia).

Kaskart tobulėjantis ispanų kolektyvas "Monkey Brothers" pristatys savo live programą. Video menus transliuos kolektyvas "Vodka Jugend".

Išskirtinio reivo pradžia išskirtinėje vietoje - 22 valandą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją