Specialias projekcijas demonstruos bene garsiausia video menininkė Lietuvoje - VJ Vesta, rašoma klubo pranešime spaudai.

„Tabami“ - tai įvairiausių renginių ciklas, kuriuose akcentuojami gyvos muzikos šou ir rengiami „jam session'ai“, - taip labai lakoniškai savo puslapyje projektą pristato patys organizatoriai.

Tačiau, iš tiesų, jų renginiai daug pompastiškesni, pasižymintys ypatinga scenografija, netikėtais svečiais bei, svarbiausia, visai kitokia nei įprasta energija. Visi sutinka, kad tokio stiliaus renginiams kol kas Lietuvoje analogų nėra.

„Viktoras gros gitara, klavišais, kompiuteriu, o Marius muš būgnus. Tai bus specialiai šiam vakarui sukurtas klubinis miksas, prikimštas įvairiausių stilių hitų nuo „Massive Attack“ bei „AC/DC“ iki Snoop Dogg. Visa tai lydės įspūdingas VJ Vestos “gyvų” kamerų vaizdų ir kompiuterinės grafikos mišinys,“ - pasakoja „Tabami“ atstovas Omenas.

Pernai metais startavęs ir akimirksniu visus užkrėtęs „Tabami“ virusas su savo įvairiausiais projektais aplankė daugelį Lietuvos miestų bei sugrojo pačiose didžiausiose, bet visad pilnose, tų miestų salėse. „Žiūrovus jau skaičiuojame šimtais tūkstančių“, - džiaugiasi sėkme Vee.

Tikriausiai, nereikia priminti per visą Lietuvą tebeemigruojančių koncertų „Tabami goes Robbie Williams“ su Mantu, „Tabami goes Madonna“ su Erica Jennings, „Tabami goes Nirvana“, „Tabami goes Foje“, „Tabami goes Clubbin'“, bei kitų, tad dabar eilė atėjo specialiai klubui „Gravity“ paruoštam projektui „No DJS“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją