Paskutinį vasaros penktadienį, rugpjūčio 30 dieną, Vilnių drebins visiems gerai pažįstamų G4 didžėjų – Igno, „radistų“ Jovanio ir Rolando Mackevičiaus, Justin Beat bei Emmos parinkti muzikos ritmai.

„Geresnės vietos palydėti saulę stebint įspūdingus sostinės vaizdus, šėlti visą naktį ir pasitikti paskutinį vasaros savaitgalį nerasite. Stilingesnės vietos studentams pažymėti mokslo metų pradžią taip pat ieškoti neverta – viskas, kas geriausia vyks tik G4 vakarėlyje“, - sako kruopščiai muziką vakarui renkantis Jovani, kuris DJ pultą dalinsis su kolega Rolandu.

Į dešimtąjį G4 vakarėlį organizatoriai ypač kviečia „naujai iškeptus“ studentus pirmakursius, nes geresnės progos įsilieti į naktinį Vilniaus gyvenimą skambant žymiausių šalies didžėjų muzikai rasti šio penktadienio naktį nepavyks.

Vakarėlio organizatoriai prasitaria, kad specialiai šiai nakčiai ruošiama galinga garso ir šviesos įranga, kad prekybos centro „Ozas“ stogas taptų didžiausia šokių aikštele mieste. Vakarą praturtins čia pat ant stogo specialiai įrengtas 20 žmonių talpinantis hamakas, galimybė atsipalaiduoti dažasvydžio zonoje ir apžvalgos aikštelė, nuo kurios atsivers naktinio Vilniaus panorama.

Devynių prieš tai vykusių G4 vakarėlių serijoje jau šėlo daugiau kaip 10 tūkstančių klubinėtojų. G4 komandą sudaro keturi geidžiamiausi šalies diskžokėjai – sėkmingiausiu Lietuvos didžėjumi tituluojamas Ignas, publikos numylėtiniai Jovani ir Rolandas, žavusis ir energijos nestokojantis Justin Beat bei populiariausia šalies mergina DJ – Emma.

G4 vasaros palydėtuvių vakarėlio pradžia – 20 valandą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)