DJ Ai-va (Aivars) apsilankymas bus dalis ,,Converse your life“ turo, pavadinto pagal tokio pat vardo miksą. „Mikso idėja – atskleisti hiphopo ryšį su roku,
funk, soul, breaks, electro
ir kitais stiliais (vakarėlio metu lankytojams bus dalinami šie miksai)“ - sako diskžokėjus, paskutinį kartą Lietuvoje lankęsis prieš mėnesį.

Jis palaiko glaudžius santykius su žinomais Lietuvos hiphopo scenos žmonėmis: „G&G Sindikato“ vyrukais, DJ Mamania, DJ Mantini, Def One ir pan. – su kai kuriais jų bendrauja gana seniai, net nuo 2000–ųjų.

„Didelių skirtumų nėra, kadangi mūsų atlikėjų bei diskžokėjų lygis yra panašus. Lietuva turi daug puikių grafitininkų, kuriuos mačiau „Baltic Graffiti Festival“ Rygoje“, - apie hiphopo kultūrą mūsų šalyje atsiliepia Ai-va.

Jis – aktyvus Latvijos hiphopo scenos veikėjas: „Dirbau su Ty ir DJ Pogo Rygos įrašų studijose, organizavome pirmuosius Latvijos hiphopo ir ekstremalaus sporto apdovanojimus, kurie labai gerai praėjo.Taip pat buvo daug išvykų į užsienį: Švediją, Pietų Afriką, Norvegiją, Estiją ir pan. Šiais metais planuoju turą po JAV ir reguliarius vizitus po Skandinavijos šalis bei Didžiąją Britaniją“.

Tiesa, Ai-va atvyksta drauge su, kaip pats sako, „puikiu diskžokėju iš Rygos – Dj Green“. Šalia jų už pulto taip pat išvysite rezidentus Playa G bei Fella, kurie žada sugroti laisvo stiliaus ping pong`ą.

Tad gal nežiūrėk tą vakarą jau pabodusio filmo „Nepriklausomybės diena“ su Willu Smithu, o pasiklausyk laisvos hiphopo ar house muzikos (ją didžiojoje salėje gros Junduls ir Blackie).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją