„Esu labai dėkinga už nuostabią atmosferą – publika labai šiltai mane sutiko ir viso koncerto metu padėjo kurti puikų šou“, – po koncerto sakė Erica Jennings.

„Atlikėjams dabartinis metas yra labai sunkus ir neatrodo, kad greitai taps lengviau. Nesame medikai ir negelbėjame gyvybių, tačiau žmonių gyvenime muzika yra labai reikalinga. Noriu nuoširdžiai padėkoti žiūrovams už meilę, kurią jūs dovanojote man ir mano muzikantams. Tai buvo puikus šou ir mes jau pradedame ruoštis koncertui Vilniuje, kur grosime su pilnu retro orkestru – rudenį pradėsime su daug džiazo ir svingo“.

Erica Jennings džiaugėsi, kad naujausios jos dainos „Neužmirštuolės akys“ vaizdo klipas, kurį įkvėpė Sausio 13-osios teroras Lietuvoje ir dabartiniai įvykiai Baltarusijoje, jau sulaukė dėmesio ne tik mūsų šalyje. Žinia apie naujausią atlikėjos kūrinį pasidalino vieni didžiausių naujienų portalų Baltarusijoje ir Ukrainoje.

„Esu labai laiminga, kad mano daina sulaukė tarptautinio dėmesio – siekiau, kad Baltarusijos žmonės pajustų mūsų meilę ir paramą“, – teigė Erica Jennings.

Viena populiariausių šalies dainininkių neseniai šventė jubiliejinį gimtadienį. 40-ties metų jubiliejaus proga Erica Jennings didžiausią dovaną padovanojo gerbėjams – išleido ilgai lauktą solo albumą „Songs In Saturn“.

Naujausias dainas ir geriausius dainininkėa hitus gerbėjai netrukus galės išgirsti ir Vilniuje. Rugsėjo 2 d. Erica Jennings ir retro orkestras surengs išskirtinį koncertą „Vasaros terasoje“.

„Tai bus išskirtinis albumo „Songs In Saturn“ pristatymo koncertas. Švęsime naują albumą, gyvenimą ir muziką“, – sako Erica Jennings.

Bilietus į Ericos Jennings albumo „Songs In Saturn“ pristatymo koncertą Vilniuje galima įsigyti visose „Bilietai.lt“ kasose ir internete: www.bilietai.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)