Jau kovo 2 d., šeštadienį, pavasario sezono pradžią arenoje paskelbė Lietuvos šokių federacijos organizuojamas renginys šokio mylėtojams.

Tarptautiniame šokių čempionate „Eurodances 2013 – Open World Cup to IDF World Championship“ buvo galima pasigrožėti ar net susipažinti su daugybe skirtingų šiuolaikinio šokio stilių.

Tarptautinę Moters dieną, kovo 8-ąją, į šventinį koncertą pakvies visų šalies moterų mylimas scenos grandas Gytis Paškevičius. Arenoje visų moterų ir jų mylimųjų laukia šventinė atlikėjo programa, kurioje hitais tapusių geriausių G. Paškevičiaus dainų repertuaras. Beje, tai bus paskutinis pilnas sales žiūrovų sutraukiančio G. Paškevičiaus koncertas šį sezoną.

Kovo 10-11 d. Panevėžio „Cido“ arenoje karaliaus dviračių treko meistrai. Arenoje vyks Dviračių treko Panevėžio miesto pirmenybės, kuriose varžysis geriausi miesto dviratininkai. Renginys nemokamas.
Na, o jau kovo 17-ąją, arenoje griaudės galingiausi ir visų Lietuvos žmonių labiausiai pamilti „X Faktoriaus“ dalyvių balsai.

Nors projektas baigėsi, milžiniško populiarumo sulaukę dalyviai rengiasi koncertiniam turui per Lietuvą. Panevėžio „Cido“ arenoje įspūdingą šou ir populiariausias dainas dovanos projekto nugalėtoja Giedrė, konkurentų Lietuvoje neturinti grupė „RSP“, merginų numylėtiniai Martynas ir Petras, unikalaus balso savininkė Ugnė, kerinčioji Aleksandra, merginų grupė „4 Roses“ ir Kristina.

Kovo 28-oji turėtų tapti ypatinga vyresniosios kartos atstovams šėlusiems, o galbūt ir vis dar šėlstantiems pagal „Švieski man vėl“, „Dar širdyje nesutema“, „Sudeginti tiltai“ melodijas ir neabejingiems maestro Stasio Povilaičio balsui. Visiems puikiai žinomas šlagerių karalius Panevėžio „Cido“ arenos scenoje skaičiuos jau penkiasdešimtus darbo scenoje metus. Švęsti auksinį jubiliejų estrados legenda kviečia drauge grandioziniame koncerte.

Su pavasariu atsisveikinti, o su vasara pasisveikinti miestiečiai ir miesto svečiai galės unikalioje šeimos mugėje „Sveika, vasara 2013“. Mugė vyks gegužės 24-25 dienomis. Tai šeimos šventė, kurioje kiekviena esama ir būsima šeima turės galimybę surasti reikiamų produktų, paslaugų, pramogų ir informacijos, atitinkančius jų poreikius ir gyvenimo būdą. Be to, mugės metu arenos scenoje vyks įvairių kolektyvų pasirodymai, konkursai, linksmi užsiėmimai vaikams ir seminarai suaugusiems.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)