20-metė atlikėja, dainų kūrėja, puikiai pažįstama muzikinio projekto „Lietuvos balsas“ gerbėjams, šiandien pristato dar vieną dainą ir energingą muzikinį klipą „Jei nebūtume susitikę“.

Kaip teigia Paulina, ši daina privers šokti visus ir taip pamiršti niūrias emocijas. Kūrinys buvo parašytas žiemą išvykoje į kūrybinę muzikos stovyklą kartu su draugais Viliumi Popendikiu, Rūta Loop bei prodiuseriais Edgaru Žaltausku bei Kasparu Meginiu. Dainoje kalbama apie dėkingumo ir meilės jausmą draugams ir artimiesiems, apie tai, kaip gera turėti nuostabius žmones aplinkui ir kaip būtų liūdna be jų, rašoma pranešime spaudai.

Prie dainos aranžuotės prisidėjo vieni garsiausių Lietuvos muzikos prodiuserių Edgaras Žaltauskas ir Kasparas Meginis, kurie savo kraityje turi ne vieną lietuvišką hitą, taip pat ir neseniai išleistą Paulinos kūrinį „Nepastebimai“. Prie muzikinio vaizdo klipo prisidėjo ir Paulinos širdies draugas, atlikėjas Vilius Popendikis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)