Dainininkė, kurią kiek anksčiau buvo galima pamatyti tarp laidos „American Idol“ žiuri narių, kartu su kelių šokėjų trupe žingsniavo po sceną, o už jos nugaros tai užsidegdavo, tai užgesdavo skaitmeninės plokštės, ant kurių buvo fiksuojamos atlikėjos pozos. P. Abdul tiksliai reagavo į fone besimainančius vaizdus, pavyzdžiui, mėtė kamuolį, šoko į kompiuterinę jūrą ir kt. Daina baigėsi perdirbta, elektroniniais garsais papildyta dalimi.

O čia originalioji dainos versija:

P. Abdul šitaip reklamuoja turą „Straight Up Paula!“ – po 25 metų pertraukos įvyksiančius solinius koncertus. Po pasirodymo ji prisėdo pasikalbėti su laidos vedėju Jamesu Cordenu. Atlikėja prisiminė laikus, kai būdama 18-os naudojosi įvairiais pseudonimais ir keitė įvaizdžius, siekdama tapti viena iš merginų, šokdavusių per Los Andželo „Lakers“ komandos varžybas.

„Tikrai nesukau įprastu keliu, – sakė ji laidos vedėjui. – Šokti ir striksėti mokiausi su keturiomis draugėmis. Kartą jos paklausė, ar nenorėčiau kartu šokti per „Lakers“ varžybas. Tada pasakiau, kad neatrodau taip, kaip jos.“

Vis dėlto ji pabandė, ir po pirmosios nesėkmės, nenuleido rankų. Tiesiog persirengė ir užsiregistravo kitu vardu. Tačiau ir tada nepateko tarp atrinktųjų.

„Aš iš tiesų buvo pašalinta, nors dar nė nebuvau pabandžiusi šokti. Taip nutiko ir dviem mano draugėms. Tada pasakiau, kad netrukus grįšiu, nuėjau į tualetą, užsidariau kabinoje, atsisėdau ant unitazo ir pasimeldžiau. Tada išsitraukiau dar vieną triko ir tampres, vėl pasikeičiau vardą – tiesiog kitaip jį parašiau. Tąsyk jau pavyko pašokti, bet ir vėl nebuvau atrinkta“ – pasakojo ji.

Sėkmė P. Abdul tada nusišypsojo, kai pasirinko pseudonimą P. J. Apple.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)