Trečiadienio vakarą Vilniuje, nors ir lijo, buvo išties karšta – čia visi susirinkusieji išgirdo ryškiausius Vaido kūrinius ir neabejotinai prisiminė labiausiai įstrigusius vasaros momentus, skambant tokiems hitams, kaip „Kunigunda“ ar „Apžavai“.

„Šią vasarą pradėjome savo koncertinį vajų, matyt, ir tas popandeminis laikotarpis turėjo įtakos suburti tiek daug žmonių, kurie atėjo į koncertus, klausytis muzikos, klausytis gyvos muzikos. Ar jūs pasiilgote gyvos muzikos per tą laiką? – savo publikos klausė atlikėjas. – Tas tikrai jautėsi. Ir man atrodo, kad vienas pirmųjų koncertų čia buvo, na, o dabar vasarą užbaigiame vėl čia. Matyti jūsų tiek daug susirinkusių yra nerealu visiškai. Ačiū jums labai, kad esate čia.“

Tik paskelbus apie koncertą, vos per vieną vakarą buvo išgraibstyti pigiausi bilietai į po atviru dangumi vykusį renginį. Pasak atlikėjo, tai – triukšmingas ir įsimintinas susitikimas, kuriame su grupe buvo galima apibendrinti praėjusią vasarą ir ištarti jai nuoširdų „Ačiū“.

„Buvo labai darbinga vasara, daug koncertinės veiklos, o svarbiausia ir pirmų kartų. Atrodo, kad net sunku suvokti, kaip viskas bėga, lekia ir nespėji net apie tai pagalvoti. Rugsėjo 7 diena skirta būtent tam. Čia bus visos vasarinės koncertinės veiklos reziume ir galingiausias koncertas. Mes tikrai tam ruošiamės!“ – dar prieš koncertą džiaugėsi Vaidas.

Paskutiniame atlikėjo koncerte po atviru dangumi šį sezoną buvo galima išgirsti ne tik visų pamiltus hitus – susirinkusiai publikai buvo pristatytos ir dainos iš jau ateinantį rudenį pasirodysiančio albumo.

„Turėjome daugybę galimybių pasitikrinti muzikines programas skirtingose publikose ir erdvėse. Vasaros terasoje atliksime tai, kas labiausiai išjudina publiką. Padarysime, kad po šio koncerto pasikrautume teigiamų emocijų visam rudeniui“, – kiek anksčiau teigė V. Baumila.

Publiką išjudinusio koncerto akimirkos – Delfi galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)