Turiningą sezoną užbaigs būrys muzikos žvaigždžių

Šį sezoną, nuo pat karantino pabaigos, „Vasaros Terasoje“ buvo surengta daugiau nei 70 gyvo garso koncertų ir dar apie 30 kitų renginių – humoro pasirodymų ir elektroninės muzikos vakarėlių, rašoma organizatorių pranešime spaudai.

Jau šįvakar, rugsėjo 17 d., „Vasaros Terasoje“ pirmą kartą po karantino pasirodys labai ilgai laukta grupė „Golden Parazyth“: „Turėjome groti dar balandį, tačiau teko nukelti. Viskas, matyt, taip ir turėjo būti, o šiandien bus gera atsigriebti“, – pasakoja „Golden Parazyth“ lyderis Giedrius Širka.

Vidas Bareikis, nors jau čia surengė net du iš eilės pasirodymus vasaros pradžioje, šį penktadienį ir vėl šturmuos „Vasaros Terasą“. Savo antrąjį koncertą šioje išskirtinėje Vilniaus Senamiesčio erdvėje rugsėjo 22 d. surengs ir OG Version, kurio albumas „Motyvacijos Tikslai“ šiuo metu puikuojasi Lietuvos topų viršūnėse.

„Garbanotas“ ruošiasi atpūsti vasariško brizo

Grupė „Garbanotas“ šiemet dar nelipo ant „Vasaros Terasos“ scenos, tačiau šios progos tikrai nepraleis ir jau rugsėjo 23 d. čia sugros savo išskirtinį koncertą:

„Prabėgusi vasara mums atnešė daug visokių minčių ir patirčių, kurių neįmanoma pamiršti ir jomis tiesiog būtina pasidalinti“, – apie kūrybines pajautas pasakoja vienas pagrindinių narių Šarukas Joneikis.

Jis netgi užsiminė, kad ruošiasi išleisti naują „Garbanoto“ albumą: „Kalendorinė vasara gal jau ir baigėsi, bet galvoje dar labai daug vasariškų idėjų, atsiminimų bei sutiktų naujų pasaulių!“, – pridūrė Š. Joneikis.

Jazzu sugros visus savo hitus

Birželį, iškart po karantino, Jazzu „Vasaros Terasoje“ atliko savo akustinę, intymią programą. O jau rugsėjo 24 d. būtent ši scenos diva užbaigs „Live“ renginių seriją, tik šįkart su kur kas didesniu, trankesniu, siautulingesniu pasirodymu.

Ruduo Jazzu įkvepia kūrybai, tad po intensyvios vasaros ji jau netgi spėjo kiek pailsėti: „Ruduo – mano metas, kai norisi kurti, sugerti į save viską, mokytis kažko naujo, tačiau kartu ir ramiai stebėti rudenėjančią gamtą, medituoti, skaityti knygas ir, žinoma, dainuoti!“

Naują pradžią, taip dainininkė vadina rudens metą, Jazzu kviečia atšvęsti kartu: „Grosime su visa mano nuostabia grupe, bus ir staigmenų, ir visi seni hitai“, – žada balsingoji atlikėja.

Apie būsimą koncertą ir kitas gyvenimo naujienas J. Arlauskaitė-Jazzu pasakojo laidoje „Delfi premjera“:


Po Jazzu koncerto „Vasaros Terasoje“ šiemet dar vyks ir Kultūros nakties renginys bei elektroninės muzikos naktys „Minimal Mondays“. O jau pasibaigus vasaros sezonui „Vasaros Terasa“ planuoja pristatyti dar vieną didelę naujieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)