Pagrindinėje scenoje pasirodęs Bruno Mars tradiciškai sužavėjo ne vien savo įvaizdžiu, bet ir išskirtiniais judesiais. Dėl išskirtinio pasirodymo fotografuoti Bruno Mars koncerto nebuvo leidžiama. Į jo šou festivalio dalyviai susirinko iškart po švedų hip hopo atlikėjo Yung Lean.

Festivalį uždarė gerokai po vidurnakčio ant scenos užlipęs amerikiečių reperis Post Malone, kuris į topus šoktelėjo būtent 2018-aisiais. Kosakowo oro uoste vykstančiame festivalyje žinomiausios jo dainos „Rockstar“ ir „Better now“ ne tik repo gerbėjus tiesiog vedė iš proto, o prie scenos rinkosi milžiniška minia.

Festivalio dalyviai teigia, kad šiųmetis festivalis „Opener“, be abejonės, pasistengė ir sudarė įspūdingiausią programą, pritaikytą skirtingų muzikos stilių gerbėjams. Tiek daug pasaulinio lygio žvaigždžių šiame festivalyje dar nėra buvę, todėl kitais metais organizatoriams teks gerokai pasistengti. Net ir vėsi paskutinė festivalio diena nepabaidė gerbėjų, kurie rinkosi prie visų scenų.

Festivalis neapsiribojo muzikiniais pasirodymais. Festivalio organizatoriai pasirūpino, kad futbolo gerbėjai galėtų stebėti šiuo metu vykstantį Pasaulio futbolo čempionatą. Meno gerbėjai galėjo apsilankyti modernaus meno muziejuje ar žiūrėti filmus specialiai tam įrengtoje kino salėje festivalio teritorijoje.

Lenkijos festivalis „Opener“ didelio populiarumo susilaukia ir taip Lietuvos muzikos gerbėjų – šiemet netoliese Gdynės vykstančiame renginyje susirinko iki kelių tūkstančių lietuvių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją