„Švęsti pradėsim kitą ketvirtadienį, baigsim sausio 1-ąją“, – šypsodamasis sako menų fabriko šeimininkas muzikantas ir prodiuseris Victoras Diavara.

Jau prieššventinį ketvirtadienį, gruodžio 20 d., „Lofte“ įvyks net du renginiai. Vakarą pradės „LRT Opus Gyvai“ renginių serija su Lietuvoje jau tik retom progom koncertuojančia Alina Orlova.

Iškart po Alinos koncerto, menų fabriką šturmuos kultinio britų beatboxerio ir stand up comedy meistro Beardyman gerbėjai.

„Beardyman performansų, kurie laviruoja tarp muzikos, reivo ir humoro klubo galėtų klausytis ir snobas intelektualas, ir nuolat progos nusirauti ieškantis jaunuolis“, – apie paskutinįjį šiais metais „Tuborg Loftas Live“ pasakoja V. Diavara.

Pasaulio pabaigos mito žlugimą švęsime grandioziniame „JagerVibrations“ vakarėlyje kartu su prancūzų electro muzikos dievuku Vitalic.

Pirmąją Kalėdų dieną, gruodžio 25-ąją, „Lofto“ sceną užims „NI&Co“. Taip vadinasi bene moderiniausias, veržliausias ir netgi vizualiai patraukliausias šių dienų lietuvių naujų idėjų kamerinis orkestras vadovaujamas Gedimino Gelgoto.

„Juos jau pamilo Vakarų Europa. Taigi tai bus išskirtinė proga išgirsti šventines nuotaikas atspindinčią II-jų dalių koncertinę „NI&Co“ programą neįpareigojančioje aplinkoje. Petraukos metu šildysimės karštu vynu“, – toliau Kalėdinę programą „Lofte“ pristato V. Diavara.

Antrąją Kalėdų dieną tradiciškai menų fabrike savo koncertą „Coming Home for Christmas“ surengs grupė „Skamp“. Nuskambės senos, pamiltos, išklausytis ir nuklausytos dainos bei pati naujausia šios trijulės kūryba.

Prieš pat Naujuosius metus, gruodžio 29 d., „Loftas“ siūlo prisiminti psichodelinio roko legendos Jimo Morrisono kūrybą specialiame „Tabami Goes Jim Morrison“ projekte.

„Kol nesutikau Marko Palubenkos, nežinojau, kas Lietuvoje galėtų išpildyti moterų dievuko ir roko legendos vaidmeny scenoje. Tai bus naujo mūsų projekto premjera – graži, psichodelinė, nuoga ir jausminga“, – naują „Tabami“ projektą pristato Vee.

Naujuosius, kaip jau įprasta, „Loftas“ pasitiks triukšmingai, spalvingai, su magišku baru teminiame griežto aprangos kodo vakarėlyje „Midnight in Paris“.

„Per Naujuosius prieš tris metus buvo atidarytas ir „Loftas“, taigi kiekvienais metais Naujieji yra vienas didžiausių mūsų renginių su atviru baru, griežtu aprangos kodu (šiemet – viskas apie Paryžių) ir unikalia programa bei dekoracijomis“, – trumpą šventinio laikotarpio „Lofte“ pristatymą baigia V. Diavara.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)