Pasak klubo pranešimo spaudai, šokių salė paskęs projektorių šviesoje, kuriuose instaliacijas rodys net keturi vidžejai: Rut Rut, Paul Paper, Vodka Jugend bei Oro Pagalves.

“Partyzanai” yra bene seniausias elektroninės muzikos „promauterių“ duetas Lietuvoje. Šiame „Gravity“ sezone jie grojo su tokiomis žvaigždėmis, kaip Apparat, Kiki & Silversurfer, Savas Pascalidis, “My My”, “Optimo”, Superpitcher, Roman Flügel, Troy Pierce. Dabar gi dueto narys Gvidas išvyko iš Lietuvos, o Mantas vasarą buvo išleistas tėvystės atostogų.

Tačiau neilgam, nes jau šį penktadienį žinomas diskžokėjus visus kviečia į metinę „Partyzanų“ rezidentavimo klube „Gravity“ ataskaitą, į kurią pasikvietė sau artimiausius diskžokėjus bei vidžėjus.

„Šią idėją realizuoju kasmet, nes noriu renginio, kuriame pagrindiniu smuiku griežtu ne svečias iš užsienio, bet savas atlikėjas. Be to, įdomu vienoje vietoje išgirsti tiek, atrodo, panašių, tačiau iš tiesų labai skirtingų diskžokėjų. Juk dažniausiai vienas kito negirdime, nes grojame skirtingu laiku, skirtingose vietose, o atsiradus laisvam savaitgaliui norime pailsėti“, - renginį pristato Mantas.

Anot „Gravity“ rezidento, kasmetinėje „Banana Dramoje“ puikiai atsiskleidžia, kaip pasikeitė jo mėgstamiausių diskžokėjų skonis, braižas bei kokios dabar vyrauja elektroninės muzikos mados.

„Tiesa, kad nebūtų viskas taip jau aišku, diskžokėjų pasirodymai bus „suplakti į mišrainę“, nes trys atlikėjų poros gros „ping-pongu“. Net neabejoju, kad tokiu būdų jie turės taikytis vienas prie kito, ar net pakeisti stilių“, - tęsė šiuo metu vienintelis „Partyzanų“ atstovas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją