Vakarą galima pavadiniti magišku, o prie šio stebuklo prisidėjo ir šaunūs žmonės, renginio metu dovanoję savo širdis ir gyvą muziką. Tai atlikėjai Vidas Bareikis, Domantas Razauskas ir grupės „Hit-kick“ bei „Pilnatys“.

Projektas "Share the light" vyksta penkias savaites. Jo metu savanoriai iš pačių įvairiausių pasaulio kampelių (Brazilijos, Indijos, Kirgizijos, Honkongo, Tadžikistano) atvyko į Lietuvą padėti vaikams iš Kauno klinikų ir dienos centrų „Grijos vaikai“, „Atsigręžk į vaikus“, „Duok ranką“, „Savi“ pažinti kitas kultūras neišvykus iš Lietuvos.

Šaunu dar ir tai, jog kiekviena projekto savaitė turi savo temą, o tai leidžia vaikams geriau suvokti svečių šalių papročius, tradicijas.
Smagu, kai vaikai ir savanoriai gali dalintis geromis emocijomis, savo patirtimi, įspūdžiais ar išgyvenimais. O dar smagiau, kai prie jų prisijungia ir paprasti žmonės, savo aukomis padėdami pildytis vaikų svajonėms, nes visos koncerto metu surinktos lėšos bus atiduotos vaikų dienos centrams ir Kauno klinikų vaikų skyriui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją