„Nebuvo lengva, viskas buvo labai niūru, bet dabar viskas gerai, naujas puslapis atverstas, o kurdamos į dainą sudėjome visas tuo metu išgyventas emocijas“, - pasakojo M. Ostrenkova.

Iš pradžių merginos turėjo vienokių idėjų, vėliau jos keitėsi, kol galiausiai pavyko įrašyti tai, apie ką abi ir buvo sumaniusios. Dainos tekstą parašė pati Monika, „Noriu jaust tave“ muzika – prodiuserio Arvydo Martinėno-Vudžio.

„Daina buvo pradėta, ir trumpam padėta į stalčių. Planavome ją pristatyti šv. Valentino dienai, vėliau galvojome jau apie Kovo 8-ąją, tačiau mūsų netenkino tai, ką buvome sumanusios, vis norėjosi padaryti geriau, įdomiau, ir štai – pagaliau „Noriu jaust tave“ - internete. Matyt, žiemos metas nebuvo tinkamas laikas. Žinot, kaip būna, kartais pradedi darbą ir jis nepasidaro. Atėjo laikas, užsibrėžėme aiškų tikslą ir pagaliau šį kūrinį įrašėme pas geriausią Lietuvos prodiuserį Vudį“, - linksmai kalbėjo M. Ostrenkova.

Beje, pradėjusios darbus, susijusius su dainos kūrimu, merginos susilažino. Kaip pasakojo M. Ostrenkova, ji su Renata lažinosi, ar spės dainą pristatyti Kovo 8-ą.

„Nespėjome. Ir tik dabar prisiminiau, kad Renata man liko skolinga mėsainio komplektą, nes ji nebuvo teisi dėl datos“ - juokėsi Monika.

Paklausta, kas įkvėpė parašyti tokį dainos tekstą, Monika neslėpė, kad jos ir R. Gaidan asmeniniame gyvenime žiemos metu įvyko pasikeitimų, itin jautrių meilės išgyvenimų. Ir nors M. Ostrenkova iš pradžių nelabai noriai atviravo, kas įvyko, neilgai trukus paprašyta glaustai papasakojo apie asmeniškumus.

„Dabar galiu tik padėkoti tam žmogui, kuris įkvėpė mane parašyti šią dainą. Jeigu labai daug nesiplečiant, galiu pasakyti tik tiek, kad buvo žiema, labai trūko šilumos, jaukumo, viskas atrodė labai blogai ir niūriai. Žinot, kai aplink taip šalta viskas, oras niūrus... Santykiai klostėsi ne taip, kaip turėtų. Meilė širdį draskė. Na tiesiog buvo ne tas žmogus, ne toks, kokio man iš tiesų reikėjo. O dabar jau atverstas naujas lapas“, - papasakojo ji ir patikino dedanti daug vilčių, kad „Noriu jaust tave“ patiks ir „Panterų“ gerbėjams, ir prie jų dar nespėjusiems prisijungti.

Paklausus, ar atlikėjos ketina šiai dainai sukurti ir vaizdo klipą, M. Ostrenkova sakė, jog kol kas tokių planų lyg ir nėra, bet neatmetė galimybės vasaros metu nufilmuoti vaizdo klipų kitiems „Panterų“ kūriniams.

„Noriu jaust tave“ jau spėjo išgirsti ir Monikos bičiuliai. Kaip pasakojo pašnekovė, jų manymu, ši daina – rimčiausia, ką iki šiol buvo pristačiusios „Panteros“.

„Na, o kaip dainą įvertins mūsų gerbėjai, pažiūrėsime. Abi su Renata tikimės, kad jiems kūrinys tikrai turėtų patikti, nes įdėjome labai daug savęs, stengėmės, kad viskas būtų taip, kaip pačios buvome sumaniusios. Mūsų galutinis rezultatas nenuvylė – priešingai – labai pradžiugino. Tikrai į šį kūrinį įdėjome labai daug širdies“, - tikino M. Ostrenkova.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)