„Visa mano veikla muzikoje, scenoje, televizijoje ir teatre man yra tarsi erdvė, kurioje galiu įkūnyti skirtingus personažus. Tačiau, visų pirma, muzika, kurią atlieku, man neatsiejama nuo emocijos ir jausmo. Kad galėčiau visa tai nukreipti į publiką ir dalintis emocija su klausytojais – techniniai dalykai – tokie kaip orkestruočių išbaigtumas, scenos vaizdas, repertuaras – turi būti paruošti nepriekaištingai.“

Pilnutėlėje koncertų salėje skambėjo į pasaulio muzikos istoriją įėję, visų laikų geriausi latino kūriniai – tokie kaip „Guantanamera“, „La Isla Bonita“, „Lambada“, „Conga“, „Suavemente“ ir kiti, o taip pat ir Martyno autorinių dainų – „Jauni“, „Blaško vėjai“ „Vasara“ latino stiliaus versijos.

Žiūrovų akį traukė ir specialūs scenografiniai sprendimai – įspūdinga raudona scena, didžiulis raudonų plunksnų sietynas, itin preciziška ir muzikali apšvietimo režisūra. Be gausaus muzikantų sąstato, keletą kartų scenoje pasirodė ir profesionalių šokėjų – kolumbiečio Marvin ir lietuvės Gintarės duetas – visa tai kūrė nepriekaištingai išpildyto šou koncepciją.

Ovacijos netilo nuo pirmųjų kūrinių, o įpusėjus koncertui – sėdinčių praktiškai nebeliko, publika kilo iš kėdžių ir Palangos koncertų salė virto viena didžiule latino stiliaus šokių aikštele.

„Siekėme, kad naujoji programa būtų išties stilinga, ryški, išskirtinė, o svarbiausia – paliestų klausytojus. Padarėme viską, kas mūsų jėgose, kad šis šou degtų ir spinduliuotų ta užburiančia pietietiška dvasia ir aistra – aistra gyventi, mylėti, švęsti bei dalintis pozityvia energija. Ir šiandien be galo džiaugiuosi, kad ši vizija – virto kūnu – ačiū, kad šį vakarą esate kartu.“ ,- tūkstantinei miniai dėkojo Martynas.

„Kasmet prieš pat didžiąsias metų šventes su gausia talentingų šalies muzikantų komanda leidžiamės į koncertinį turą, kuo aš labai džiaugiuosi. Smagu, kad didžiuosius koncertus rengiame metų pabaigoje – jie tarsi užbaigia ir apibendrina per praėjusius metus nuveiktus darbus, o taip pat – prieš pradedant Naujuosius metus, akis į akį susitinkame su gerbėjais – tai man, kaip kūrėjui, išties didelė kalėdinė dovana “, - dėkingumo neslėpė Martynas.

Prieš pat „Latino Christmas show“ premjerą, Martynas neslėpė susijaudinimo: „Į įvairius muzikinius ar kūrybinius projektus žiūriu plačia apimtimi – man svarbu visos detalės, tad prieš pristatydamas savo klausytojams kažką naujo, visuomet jaudinuosi, nes tai visais atvejais – asmeniška ir visais atvejais – nuo manęs. Tad nuoširdžiai kviečiu visus, kurie dar neturi bilieto leistis į šį užburiantį muzikinį nuotykį kartu, pažadu pačias geriausias emocijas“.

Kiti turo koncertai vyks:

Gruodžio 16 d. Kaune VDU didžiojoje salėje, Gruodžio 28 d. Vilniuje Vaidilos teatre, Gruodžio 30 d. Klaipėdos koncertų salėje, Gruodžio 31 d. Ukmergės kultūros centre, Sausio 6 d. – Panevėžio bendruomenių rūmuose, Sausio 7 d. Marijampolės kultūros centre.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją