„Summer Time Jazz Caravan“ šį penktadienį pradės geriausia Lietuvos džiazo atlikėja laikoma Neda Malūnavičiūtė, kuriai scenoje talkins grupė „Blues makers“. Energija visuomet žaižaruojanti ir gerą nuotaiką skleidžianti grupė „Saulės kliošas“ nuobodžiauti neleis šeštadienį į Jūratės ir Kastyčio skverą susirinkusiai publikai.

„Kiekvienas mūsų pasirodymas būna specialus ir ypatingas. Kaskart būdami scenoje mes daug improvizuojame ir stengiamės, kad kiekvienas pasirodymas būtų vis kitoks, nepanašus į ankstesnį“, - sakė „Saulės kliošo“ narys Laurynas Šarkinas. Kokios dainos skambės šeštadienį Palangoje atlikėjas negalėjo tiksliai pasakyti, tačiau žadėjo, kad gerbėjai tikrai išgirs pamėgtas dainas „Pasivaikščiojimas“ ir „Disco Holy“.

Spalvingą džiazo savaitgalį „Summer Time Jazz Caravan“ baigs populiariausias šalies duetas Linas ir Simona su „UAB Music“. Pirmojoje koncerto dalyje skambės funk stiliumi „apvilktos“ dainos iš ką tik pasirodžiusio Lino ir Simonos albumo „I love U“ bei grupės L+ repertuaro. „Gyvai su „UAB Music“ atliekamos dainos suskambės kitaip nei įprastai ir įgaus naują atspalvį“, - žadėjo Linas ir Simona.

Antrojoje koncerto dalyje - soul muzikos dievo Stevie Wonderio kūriniai. Šis atlikėjas vienas didžiausių autoritetų populiariam duetui. Praėjusiais metais išgirdę, kad mėgstamas atlikėjas koncertuos Suomijoje vyksiančiame džiazo festivalyje, Linas ir Simona išart išvyko į Suomiją. „Koncertas paliko neišdildomą įspūdį. Stevie Wonderis grojo ir dainavo kaip Dievas, savo charizma užhipnotizavo apie 30 000 į koncertą susirinkusių žmonių“, - prisiminė Linas ir Simona.

Visi „Summer Time Jazz Caravan“ koncertai bus nemokami. Juos poilsiautojams dovanoja „Lietuvos telekomas“. Koncertų pradžia 20 val.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją