Nors Crazy Frog gimė ir išpopuliarėjo prieš 15 metų, ši varlė nebūtų fenomenali, jei mikliai nesurastų savo naujų, naujos kartos fanų jaunimo pamėgtoje „TikTok“ platformoje. Būtent ten, žymiausių tiktokerių (pavyzdžiui, Kimberly Loaizos, turinčios 55 mln. sekėjų) kanaluose, iš dešimties metų poilsio prisikėlė ši pašėlusi varlė.

Naujausios savo dainos „Tricky“ vaizdo klipe Crazy Frog patenka į erdvę, kurioje patys turtingiausi pasaulio žmonės ruošiasi kilti kosmosą, ir ten pridaro problemų. Sujaukdamas egoistinius milijardierių planus, nuoširdusis varliukas tikisi užsitarnauti simpatijų.

2003 m. Wolfgangas Bossas (dabar „Sony Music”) kartu su prodiuserių komanda „VooDoo Music“ ir animatoriumi Eriku Wernquistu iš „Kaktus Films“ sukūrė viena labiausiai kitoniškų pop muzikos žvaigdžių – Crazy Frog.

Crazy Frog iškart sužavėjo pasaulį savo išvaizda ir neaiškia bei iki galo žmonėms nesuprantama kilme. Jo singlas „Axel F“ tapo nr. 1 hitu netgi 30-yje pasaulio šalių. Tai yra daugiausiai kartų parduotas singlas 2005 m. Vien „YouTube“ Crazy Frog klipai turi virš 6 milijardų peržiūrų. Panašu, kad 2022 m. apie Crazy Frog išgirsime daug daugiau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją