Vilioja daugiau publikos

Palangos klubo ir kavinės „Laukinių vakarų salūnas“ vadovas Raimondas Mikalauskas DELFI pasakojo, kad tokia gausi programa poilsiautojams siūloma dėl to, kad įtiktų įvairiems muzikiniams skoniams ir prikviestų kaip įmanoma įvairesnės publikos.

Žmonės į kurortą suvažiuoja labai skirtingi. Todėl gali rinktis, į kurio atlikėjo koncertą jie nori nueiti. Jei kviesti tik vieną grupę ar atlikėją, ateitų ribotas kiekis klientų. O dabar kai pristatai keturis atlikėjus, prisikviečiame keturių skirtingų segmentų klientus, - pasakojo R. Mikalauskas. - Pirmi du koncertai orientuoti į vyresnio amžiaus publiką, nes ji eina miegoti anksčiau. Vėlesni pasirodymai orientuoti į jaunimą, kurie mėgsta naktinėti.“

Beje, įdomu tai, kad Stasys Povilaitis naktiniame klube koncertuoja vėlesnėje programoje, orientuotoje į jaunesnio amžiaus publiką.

Uždarbis – nuo bilietų

„Tačiau jo dainos tarp jaunimo – iki šiol labai populiarios ir labai tinka dabartiniam jaunimui. Jis yra išimtis iš taisyklės“, - tikino klubo vadovas.

Įdomu tai, kad atlikėjai už pasirodymus „Laukinių vakarų salūne“ iš anksto suderėtų honorarų negauna.

„Viskas priklauso nuo parduotų bilietų. Jų uždarbis priklauso nuo surinktų lėšų, todėl ir patys atlikėjai turėtų būti suinteresuoti, kiek žmonių susirinks į jų pasirodymą“, - pasakojo R. Mikalauskas.

Naktiniai klubai lankytojų nepervilioja

Ar nuolat veikiantys klubai ir kavinės nepraranda dalies lankytojų dėl vasarą į Palangą iš sostinės persikeliančių naktinių klubų?

„Tų iš sostinės atvykusių klubų lankytojai – žalias jaunimėlis, kurio mes paprastai neįleidžiame pas save. Jų publika orientuota į 18-19-mečius. Jų siūloma programa yra diskotekos tipo klubai. Tai – ne gyvos muzikos kavinės ir klubai. Todėl mūsų publika nekonkuruoja", - sakė jis.

Šeštadienį Palangos klube tą patį vakarą koncertavo Rytis Cicinas, Violeta ir Vilius Tarasovai bei vakarą vedė Natalija Bunkė ir Andrius Butkus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (399)