Kauno apylinkės prokuratūros Šeštojo skyriaus prokurorė teismui perdavė baudžiamąją bylą dėl sukčiavimo ir netikrų bilietų į visame pasaulyje garsaus atlikėjo koncertą, pagaminimo ir realizavimo, skelbiama Lietuvos respublikos prokuratūros pranešime spaudai.

Ikiteisminio tyrimo metu surinktais duomenimis, R. K. 2017-ųjų vasaros pabaigoje socialiniame tinkle „Facebook“ susikūrė penkias išgalvotų asmenų paskyras. Iš šių asmenų anketų, įtariama, vyras talpino skelbimus apie parduodamus bilietus į Kaune vyksiantį Andrea Bocelli koncertą.

Vyras bilietus gamindavo savo bute, Klaipėdoje, naudodamasis kompiuteriu ir spausdintuvu. Su nukentėjusiaisiais R. K. susitikdavo ir parduodavo bilietus Kaune, Klaipėdoje, Marijampolėje.

Vyras pripažįsta įvykdęs nusikalstamą veiką.

Šį ikiteisminį tyrimą atliko Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai. Byla bus nagrinėjama Kauno apylinkės teismo Kauno rūmuose.

Baudžiamasis kodeksas už šias nusikalstamas veikas numato įvairias bausmes, tarp jų – laisvės atėmimą iki trejų metų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)