Pasak vieno iš „The Color Run Vilnius“ organizatorių Simono Gedučio, iš kelių galimų variantų buvo pasirinkta vieta šalia „Siemens Arenos“.

„Ji geriausiai atitiko mūsų keliamus reikalavimus: tai yra aktyviai žmonių lankoma miesto vieta, tačiau ne ta, kur apribojus automobilių eismą, renginyje nedalyvaujantys sostinės gyventojai patirtų nepatogumų. Be to, ten yra ir žalioji zona – „Ozo“ parkas, kuris paįvairins bėgimo kraštovaizdį ir padės atsigaivinti dalyviams“, – sakė S. Gedutis.
"The Color Run Vilnius"

Anot jo, planuojant trasą buvo iškeltas uždavinys ją sudėlioti taip, kad renginio dalyviams nereikėtų du kartus bėgti ta pačia vieta. Tai buvo įgyvendinta – 5 km. distanciją bėgikai įveiks bėgdami vis naujomis vietomis.

Bėgimo pagrindiniu akcentu, žinoma, taps spalvų zonos. Jų bus keturios: geltona, žalia, mėlyna ir rožinė.

„Tai maždaug 50 metrų trasos atkarpos, kuriose dirbs renginio komanda ir stengsis bėgikus kuo labiau nuspalvinti specialiais spalvotais milteliais“, – paaiškino organizatorius ir pridūrė, kad užsienyje vykusių analogiškų renginių dalyviai sako, jog „The Color Run“ jiems padėjo pasidaryti pačią šauniausią „Facebook“ paskyros nuotrauką, kokią jie kada nors turėjo. „Pažiūrėsime, kaip bus Lietuvoje“, – šypsojosi S. Gedutis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)