Buvo manoma, kad butą Jūrmaloje jis atiduos Alos Pugačiovos dukrai Kristinai Orbakaitei. Žiniasklaida teigė, kad Moisejevas įrašė Orbakaitę į savo testamentą, nes norėjo padėkoti jai už finansinę pagalbą, rašo Unian.net.

Vis dėlto prodiuseris Jevgenijus Morozovas patikslino, kad Orbakaitė nieko negaus, kaip ir Moisejevo brolis Marksas Tolkachas. Anot jo, vyras negaus nė cento, nes du insultus iškentęs brolis buvo jo apleistas.

Taigi, pasak J. Morozovo, B. Moisejevas visą savo turtą paliko savo koncertų direktoriui Sergejui Gorokhui. Viskas tik todėl, kad būtent jis nuolat būdavo šalia menininko ir jam padėdavo sunkiu metu.

„Borisas perdavė visą turtą direktoriui S. Gorokhui. Jis nenorėjo nieko palikti savo broliui. Ir aš palaikiau šį sprendimą, nes sergančio Boriso jis net neprisiminė“, – teigė J. Morozovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)