„Mes turėjom vilties, turėjom ir minčių, koks kitoks galėtų būti šių metų festivalis, bet šiandien lūkesčiai virto negailestinga realybe. Deja, turime pranešti, kad festivalis „Granatos Live“ nukeliamas metams.

Labai liūdna ir keista, kad šią vasarą turėsime praleisti be „Granatų“ ir nesusitiksime Lietuvos liaudies buities muziejuje. Bet turime tikėti, kad galiausiai viskas bus gerai.

Esame dėkingi festivalio atlikėjams, rėmėjams ir visiems dalyviams už palaikymą ir pozityvumo žinutes. Kitais metais festivalis bus didesnis ir geresnis, tik jo laukti reikės šiek tiek ilgiau.

Nauja „Granatos Live“ data bus paskelbta netrukus, su ja – ir visa informacija dėl bilietų. Kol kas prašome šiek tiek kantrybės.

Mes dirbsime toliau, kad 2021-ųjų vasarą susitiktume stipresni. Būkite saugūs ir sveiki“, – rašė festivalio organizatoriai.

Dar kovo viduryje „Granatų“ organizatorius Vaidas Zdancevičius „Delfi“ pasakojo, kad su visais didžiausiais būsimais festivalio atlikėjais jau buvo sutarta, nors ir viešai apie juos viešai dar nebuvo paskelbta. Vis dėlto buvo likę kitų svarbių neišspręstų klausimų.

„Esame pranešę tik apie labai mažą dalį dalyvių. Apie pačias ryškiausias žvaigždes paskelbsime kiek vėliau, nors jos jau yra patvirtintos. Šiuo metu didžiausias klaustukas yra dėl bilietų prekybos. Jau esame pardavę 3000 bilietų – startas buvo kaip niekada stiprus. Tačiau dabar viskas yra sustoję. Tad, jeigu bilietų prekyba atsigaus iki birželio pradžios, viskas bus tvarkoje.

Kitas klausimas – festivalio partneriai, rėmėjai. Su dalimi jų esame jau apsitarę, tačiau dabar stojo pauzė. Palauksime porą savaičių, paskui kalbėsime, žiūrėsime, kaip seksis verslas. Nepaisant to, kol kas dirbame su mintimi, kad festivalis įvyks“, – dar vylėsi V. Zdancevičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)