Antrajame “Opus 3 talentai” vakarėlyje bus galima išgirsti ne tik muzikos pasaulio debiutantus, tačiau ir visiškai naujus žinomų atlikėjų projektus.

Leonas Somovas, praėjusiais metais su vokaliste Jazzu užkariavęs daugelio elektroninės muzikos gerbėjų simpatijas, šį kartą pasirodys su trimitininku Aurimu Remeikiu. Jau girdėjusieji naująjį duetą, neslepia, kad Leono ir Aurimo muzika – tarsi gražiausio filmo garso takelis, kurį klausęs savaitę, spaudi “play” dar kartą.

Vakarėlyje “Opus 3 talentai” pasirodys ir projektas “Dublicate”, kuriam vadovauja atsikūrusios grupės “Empti” smegenys Paulius Kilbauskas. Neabejotina Pauliaus charizma ir multiinstrumentiniai sugebėjimai leidžia “Dublicate” vadintis vienu geriausių gyvai grojančių kolektyvų.

Didžiajai muzikos gerbėjų daliai puikiai pažįstami Linas Adomaitis ir Hokšila vakarėlyje pasirodys su įdomiu ir dar mažai žinomu projektu, gimusiu kelionėje po centrinę Ameriką. Jų duetas “Backpackers” – smuikas, gitara ir aktualūs tekstai. Vakarėlis “Opus 3 talentai” – neeilinė galimybė išgirsti retai koncertuojančius “Backpackers”.

Jaunųjų atlikėjų gretas vakarėlyje palaikys ir buvusi kolektyvo „Sheezzanova“ vokalistė Rut, ir nauja elektroninės muzikos kompanija „Ele7“.

Iki paryčių šokti net dviejose klubo “Funky Munky” salėse kvies “Opus 3” didžėjai Richas ir Loranas Vaitkus, vieni garsiausių Vilniaus didžėjų Pupa & Benua, o spalvomis rūpinsis žinomiausi elektroninės scenos VJ’ai Lietuvoje – Rut Rut.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją