Pelke festivalio teritoriją pavertęs lietus prasidėjo ketvirtadienį ir tik su nedidelėmis išimtimis nesustojo iki sekmadienio, tačiau tai linksmai nusiteikusių elektroninės muzikos gerbėjų negąsdino.

Jau vykstant į festivalį buvo aišku, kad saulės ir karščio tikėtis nereikėtų, dėl to ne vienas iš anksto nusipirkęs bilietus stengėsi jais atsikratyti. Prie įėjimo penktadienio vakare vaikinas siūlė iš jo pirkti bilietą už 30 Eur, tačiau didelio susidomėjimo nesulaukė, nes panašių pasiūlymu apstu buvo „Facebook‘e“.

Vos įvažiavus į festivalį kyla iššūkis, statydami automobilį numatytoje stovėjimo aikštelėse užklimpo ne vienas vairuotojas, todėl organizatoriai norėdami apsaugoti dalyvius sustabdė įvažiuojančius ir ieškojo šios problemos sprendimo, deja, bet lietaus sustabdyti nebuvo pajėgūs. Tačiau buvo ir gera žinia, jie pajėgūs gauti traktorių.

Bet tai nesutrukdė festivalio dalyviams šėlti „Sūpynių“ scenose, nes kiaurą parą grojanti muzika ir prasmingos diskusijos neleido nuobodžiauti. Nors šalia scenų be guminių batų išsiversti buvo sunku, organizatoriams po kiek laiko pavyko bent šiek tiek pagerinti situaciją, festivalio teritorija buvo nuolat klojama šienu.

Iš palapinių skaičiaus panašu, kad organizatoriams taip pat pavyko išpildyti savo pažadą, kai prieš renginį teigė norintys grįžti prie šaknų ir pasistengti, kad festivalis būtų ne toks masinis ir jaukesnis, koks vykdavo maždaug prieš dešimtmetį. Tiesa, prie to greičiausiai nemažai prisidėjo oras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (59)