Šiame anonse galima išvysti grupės sugrįžimo, kurį režisavo Sophie Muller, fragmentus. Juose muzikantai šoka ir groja ant masyvių, spalvotų sunkvežimių.

„No Doubt“ su Gwen Stefani priešakyje savo naujausią albumą „Push And Shove“ išleis rugsėjo 24 dieną, o singlas „Settle Down“ pasirodys liepos 16-ąją.

Grupė savo 2001 metų albumo „Rock Steady“ tęsinį iš pradžių ketino išleisti prieš 2011 metų Kalėdas, bet praėjusių metų rugsėjį pranešė atidėjusi šiuos planus, kad „įsitikintų, jog tai yra geriausias albumas, kokį tik galėjo sukurti“.

Į naująjį albumą taip pat bus įtrauktos dainos „Undercover“, „Easy“, „Heaven' and 'Dreaming The Same Dream“, nors muzikantai tikslaus albumo kūrinių sąrašo dar nepaskelbė.

Kiek anksčiau „No Doubt“ skelbė, jog kuriant naująjį albumą dirba su prodiusavimo komanda „Major Lazer“, kurią sudaro prodiuseriai Switch ir Diplo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)