Specialiai įsimylėjėlių dienai sukurtame pasirodyme žiūrovai išgirs tarptautinių konkursų laimėtojos Simonos Radišauskaitės ir scenos veterano Vlado Kovaliovo atliekamas senąsias Elvio Presley, Lizos Minelli, Michele Buble ir legendinio meilės dainiaus Franko Sinatros dainas, kurias dailiai įrėmins specialūs šokio numeriai.

Romantiškai nusiteikusiems atlikėjams saksofonu akomponuos Juozas Kuraitis, o šokančios fėjos Tichėjos žiūrovams padovanos N. Juškos virtuoziškai nušlifuotus legendinius kabaretų šokius – nuo linksmojo kankano iki jausmingumo nestokojančios burleskos.

„Norėjau atgaivinti bei kitoje šviesoje pristatyti nepelnytai nuvalkiotą ir diskredituotą kabareto šokių žanrą. Tarkime, burleska yra ypatingai aistringas, vaizduotę išlaisvinantis šokis, kuris siejasi su estetika, ne vulgarumu ir nuogybėmis“, – pranešime spaudai kalbėjo vakaro choreografas Nerijus.

„Pasistengsime klausytojams sukurti jaukią ir intymią aplinką, kurioje jie galės netrukdomi mėgautis švelniomis melodijomis, jausmingomis dainomis ir profesionaliais šokiais“, – tikino jau daugiau nei mėnesį vakarui besiruošiantys atlikėjai S. Radišauskaitė ir V. Kovaliovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją