Festivalis trečius metus iš eilės vyks Nidoje, Šiauriniame paplūdimyje esančiame bare „Kupolas“. Tai – vienas gražiausių, savo gamta užburiančių Lietuvos paplūdimių. Praėjusiais metais festivalis sulaukė didžiulio pasisekimo ir daugybės gerų atsiliepimų. Šiais metais organizatoriai išsikėlė dar didesnį uždavinį – renginys turi būti dar geresnis ir padovanoti nepamirštamų akimirkų.

Dvi dienas truksiantį festivalį organizuoja išskirtinės koncepcijos, paslaptingiausias naktinis klubas „Anna Mesha“. Vilniuje esantis „Anna Mesha. Butas“ ir Kaune „Anna Mesha. Viešbutis“ – lankytojų itin mėgstami klubai dėl savo unikalių vakarėlių. Šis renginys – bendras Vilniaus ir Kauno darbo vaisius, subursiantis elektroninės muzikos mylėtojus po žvaigždėtu pajūrio dangumi, rašoma spaudos pranešime.

Festivalio „Anna sutiko Neringą“ nuotaiką įkvėpė vakarėlių paplūdimyje mylėtojų rojus – Meksikos kurortas Tulumas. Renginyje vyraus „boho“ stiliaus dvasia. Festivalio dekoracijomis pasirūpins floristas Mantas Petruškevičius. Unikaliais sprendimais garsėjantis savo srities profesionalas sukurs romantiškai eklektišką vakarėlio dekorą.

Penktadienio vakarą festivalio svečių laukia staigmena – žinomos atlikėjos pasirodymas. Savo muzika dalysis didžiausiose šalies arenose koncertuojanti dainininkė. Kas ji – organizatoriai laiko paslaptyje. Tai svečiai sužinos pirmąją festivalio dieną.

„Anna sutiko Neringą“ pasirodys ir žinomi Lietuvos didžėjai: Justy, Švoba, Monocell, Marius Bernis, Stuk, Voronenko. Festivalyje gros ir nuomonės formuotoja, o dabar ir didžėjė Simona Burbaitė.

Muzikinėje programoje – ir viešnios iš užsienio. Prie pulto stos didžėjė iš Prancūzijos – techno, hauso, ir disko muziką sujungianti Salomé Le Chat. Tarptautine karjera besidžiaugianti didžėjė groja vienoje scenoje su tokiomis elektroninės muzikos žvaigždėmis kaip Solomun, Black Coffee, „Blond:ish“, „Birds of Mind“, Damianas Lazarusas, „Bedouin“, Richie Hawtinas ir kitais.

Dar viena kviestinė vakaro žvaigždė – didžėjė iš Stambulo Carlita. Elektroninės muzikos atlikėja savo muzika džiugina garsiausio pasaulio festivalio „Burning Man“ ir vakarėlių ciklo „Circoloco“ dalyvius. Carlita pasirodo vienoje scenoje su tokiais atlikėjais kaip „Audiofly“, Adamas Portas, Janas Blomqvistas ar Stephanas Bodzinas.

Renginyje laukiami svečiai nuo 21 metų. Festivalio organizatoriai prašo išlikti draugiškiems gamtai – nešiukšlinti, nepalikti automobilių tam neskirtose vietose. 1 euras nuo kiekvieno parduoto bilieto bus skiriamas Kuršių nerijos nacionaliniam parkui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)