„Abu praėję renginiai sulaukė gerų atsiliepimų tiek iš publikos, tiek ir iš dalyvių. Tai yra kol kas vienintelis tokio tipo renginys visoje Rytų Europoje. Šokėjų lygis sparčiai kyla, norinčių dalyvauti kaskart vis daugiau“, - pranešime spaudai kalbėjo vienas renginio organizatorių Andžejus Lavrinovičius.

„Norint šokti hiphopą ar breiką nereikia baigti jokios akademijos. Nuolatinės treniruotės, kūryba ir užsidegimas yra viskas, todėl šių stilių šokėjai scenoje būna natūralūs, originalūs, energingi ir visokie, kokie tik jie būna gatvėje“, - sakė kitas renginio organizatorius Audrius Jokubauskas.

Šokėjams tinkamą muziką rinks nuolatinis tokių turnyrų svečias DJ Mix (Kaunas) ir naujame amplua debiutuosiantis DJ Emylis (Klaipėda). „Šokių varžybose labai svarbi yra komisija. Tai žmonės, dėl kurių sprendimų šokėjai lies džiaugsmo arba sielvarto ašaras, - pridūrė Audrius. - Šį kartą šokėjus vertins teisėjai iš Prancūzijos ir Suomijos. Tai – paryžietis Joseph Go, jau tapęs hiphopo šokių legenda. Breikerius vertins suomis Focus, teisėjaujantis turnyruose Europoje, JAV ir Korėjoje.“

Joseph Vilniuje taip pat surengs du šokių seminarus.

To paties šeštadienio vakarą visi kviečiami į išskirtinių drabužių krautuvės „Urban Cloth“ gimtadienį, kuriame plokšteles suks vienas žymiausių Prancūzijos hiphopo diskžokėjų Leust, sudalyvavęs visuose didžiausiuose koncertuose gimtinėje ir šiuo metu aktyviai dirbantis su JAV hiphopo atlikėjais. Kartu su Leust vakarėlyje gros ir urban muzikos ambasadoriumi Lietuvoje tituluojamas DJ Mantini.

Organizatoriai tikina, kad gimtadienio torto pakaks visiems.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją