Tai įvyks jau šį ketvirtadienį, rugpjūčio 19 d. Tą dieną sostinės prekybos centre „Panorama“ itin muzikaliai duris atvers penktoji „Apple“ produkcijos parduotuvė Lietuvoje. Į atidarymą pakviesta net 14 atlikėjų, prodiuserių bei didžėjų.

Nuo pietų ilga įžanga „InCulto“ koncertui

Vidurdienį prasidėsianti muzikinė šventė pirmiausia pakvies pasiklausyti didžėjaus DJ Aout6 skanaus pietų pertraukos seto. Vėliau, apie 13 valandą, klausysimės jauno, bet vis garsiau girdimo elektroninės muzikos kūrėjo Brokenchord gyvo pasirodymo. Jį apie 14 valandą keis breaks muziką grojantis DJ Sonik. Prieš pat didžiųjų koncertų startą savo profesionalumą už didžėjaus pulto demonstruos DJ Mamania.

17 valandą ant scenos lips kaip niekada populiarūs „InCulto“ vaikinai. Nelaimėję „Eurovizijos“, bet puikiai save ir mūsų šalį pristatę muzikos chuliganai žada nuotaikingą šou. 45 minučių pasirodymo metu nuskambės visi garsiausi „InCulto“ hitai.

Nauja Mario Basanov, Vidžio ir Giedrės daina

Po „InCulto“ apie 18 valandą scenoje pasirodys Mario Basanov, Leon Somov, Vidis, Few Nolder bei dainininkė Giedrė. Ji geriausiai žinoma kaip pagrindinis grupių „Empti“ ir „Pieno Lazeriai“ balsas, todėl nereikalaujanti jokio papildomo pristatymo lietuviškos muzikos fanams.

Birželio pradžioje jau buvo pristatytas vienas bendras Giedrės ir Mario Basanov su Vidžiu kūrinys „Slow“. Ketvirtadienį visi, kurie apsilankys „Apple“ produkcijos parduotuvės atidaryme, galės pirmieji išgirsti dar vieną jų bendrą, tik kur kas greitesnio tempo darbą - „Suspend The Feeling“. Ši daina bus įtraukta į rudenį pasirodysiantį debiutinį Mario Basanov ir Vidžio albumą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją