Lietuvoje neliko abejingų šiai dainai, o patys didžiausi cinikai teigė, kad tai kūrinys, kuris gali sujaudinti net visiškai tėvynei šiltų jausmų nebeturintį pilietį. Raminta, kuri yra ir muzikos bei žodžių autorė, yra sakiusi, kad tai viena iš dainų, kurios plaukia giliai iš širdies į kitų širdis. Apie sprendimą įrašyti dainos remiksą ji teigė: „Dabar norėjosi, kad radijo versija nebūtų tokia pati, kaip koncertuose, kad daina suskambėtų kitaip ir pasiektų dar daugiau klausytojų“.

Įgyvendinti savo idėją grupė pasirinko gerai Lietuvoje žinomą muzikos prodiuserį Leoną Somovą. „Leono kūryba, stilius ir muzikinis skonis visada buvo artimas man, grupei. Tai, kaip jis sugeba žaisti elektroniniais garsais puikiai dera su mūsų natūralumu bei jausmo išraiškomis. Pasikvietėme dirbti jį kartu ir matome, kad tikrai nesuklydome“, – juokėsi vokalistė.

Leonas Somovas pasakojo, kad jam jau senokai teko darbuotis prie kūrinio lietuvių kalba: „Man patiko tai, kad kūrinys lietuviškas, o ir šiaip buvo labai įdomu dirbti kartu. Gyvename skirtingose šalyse, tad susisiekdavom internetu, tačiau radom bendrą kalbą, o mano noras, kad jie jaustų gerai ir kitokiuose muzikiniuose rėmuose, manau, išsipildė. Mielai ateityje įgyvendinčiau su grupe ir daugiau idėjų.“

Daugiau nei metus gyvuojančių „Bjelle ir PeRu“ kūryboje – stilių įvairovė, tačiau visus vienija bendras tikslas – kokybiška, novatoriška muzika. Grupė daug repetuoja, intensyviai darbuojasi prie senų bei naujų kūrinių ir nuolat susitinka su savo gerbėjais koncertuose. „Vis dar ieškome savo skambesio, todėl net mūsų nuolatiniai klausytojai, kaskart ateinantys į „Bjelle ir PeRu“ pasirodymus, gali likti labai nustebinti“ – intriguoja Raminta. Naujoji dainos „Brolužis“ versija jau šią savaitę pasieks Lietuvos radijo stotis.

„Bjelle ir Peru“ – „Brolužis“ (remix by Leon Somov). Muzikos ir žodžių autorė Raminta Naujanytė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)