„Adas yra šio mūsų muzikinio susitikimo autorius. Vieną 2017 ar 2016 metų rudenį jis pasikvietė mane į savo studiją, užleido instrumentinę „Nukrito saulė“ versiją ir sakė: Šaruk, padainuok kažką, kas ant širdelės. Pamenu, kad eilutės „Nukrito saulė paskutinė, paskendo tamsoje vaikai“ jau kurį laiką sukosi mano mintyse, tai jas ir padainavau, o tada, tikriausiai, rudeninės nuotaikos vejamos, atsirado ir kitos eilės. Tai taip ir atsirado ši poetinė mantra, primenanti 90 – tųjų Džordžą. Kažkaip taip susikūrė šis mūsų duetas, per nukritusią saulę“, – apie kūrinio gimimą pasakoja vienas iš autorių Š. Joneikis.

Melodingas ir sentimentalus kūrinys išties primena 90 – uosius, o vaizdo klipas nukelia į nostalgiškus prisiminimus, rašoma pranešime spaudai. Rimčiausių pasaulio perkusijos gamintojų vertinamas ir net jų kompanijų veidu laikomas būgnininkas bei muzikos prodiuseris Adas atviras – ilgą laiką norėjosi šiam kūriniui sukurti vaizdo klipą, todėl šiandienos premjera labai maloni.

„Šis kūrinys yra ypatingas tuo, kad tai mūsų pirmas pabandymas kartu sukurti kūrinį. Gavosi visiškas vaikystės hitas, kurio neturėjau vaikystėj, o labai norėjau. Kūrybinis procesas buvo labai smagus, tiek kuriant, tiek filmuojant klipą. Šis kūrinys išleidžiamas iš naujo kartu su vaizdo klipu, nes jau seniai prašėsi vaizdo ir pagaliau ta proga išaušo“, – pasakoja alternatyvios muzikos kūrėjas Adas.

Adas Gecevičius ir Šarūnas Joneikis subūrė išskirtinio muzikos skambesio duetą. „Nukrito saulė“ yra pirmasis singlas iš artėjančio kūrėjų mini albumo. Šie talentingi atlikėjai yra skirtingų muzikos žanrų atstovai, tačiau susibūrę sukūrė tikrai įdomų šokių muzikos projektą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją